Crysis ve Crysis Warhead, DRM'siz Şekilde Satışa Sunuldu - Haberler - indir.com

Crysis ve Crysis Warhead, DRM'siz Şekilde Satışa Sunuldu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-11-10 14:59:19
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Oyun

Çıkışıyla beraber oyun dünyasında ses uyandırmayı başaran Crysis, oyun siteleri tarafından ödül de almıştı. Oyunun devamı Crysis: Warhead, Good Old Games tarafından satışa sunuldu.

Çıktığı günden itibaren oyun dünyasında büyük ilgi gören Crysis, o yıl içerisinde internet siteleri tarafından ödüle layık görülmüştü. Beğenilen oyunun devamı da hem oyuncular tarafından hem de oyun dünyasında beklenen bir haber oldu. O beklenen haber de sonunda geldi. Grafikleri ile oyuncuları kendisine hayran bırakan Crysis'in satışa sunulduğu oyun dünyasına duyuruldu. DRM'siz oyunlarıyla bilinen Good Old Games, oyunun devam serisi Crysis: Warhead'i indirimli olarak oyuncuların satışına sundu.

Başarılı oyunlar arasında adına yer açan Crysis, çıktığı zamanlarda konuşulan oyunlardan birisi olmuştu. Oyun o dönemlerde başarısından ötürü, oyun siteleri tarafından ödüle layık görülerek de yine adından söz ettirmişti. Oyunun yapımcılarının iki Türk kardeş olması da, daha fazla ilgi görmesine neden olan sebeplerden birisi oldu. Oyuncuların da beğenisini kazanan FPS oyununun, devam oyunu olan Crysis: Warhead hakkında müjde geldi. DRM'siz oyunlarından tanınan platform Good Old Games (GOG)'te Crysis: Warhead'in yayınladığı haberi oyun dünyasıyla paylaşıldı. Oyun dünyasında yerli yapım oyunlar görmek isteyenler için de güzel bir seçenek olarak piyasadaki yerini almış oldu. Yayınlanan yeni seri, 3 Kasım tarihine kadar, Good Old Games platformunda yüzde 60 indirimle yer alacak. Bu indirimin tekabül ettiği fiyatta 7,99 dolar oluyor.

 
 

 





PAYLAŞ