Crazy Taxi City Rush, iOS için Yayınlandı (Video) - Haberler - indir.com

Crazy Taxi City Rush, iOS için Yayınlandı (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Geçen yıl Crazy Taxi oyunuyla mobilde büyük başarı elde eden SEGA, şimdi de devam oyunu diyebileceğimiz Crazy Taxi: City Rush'ı App Store'da indirmeye sundu.

SEGA, geçen Mart ayında yaptığı bir duyuruyla geliştirme çalışmalarına devam ettiği Crazy Taxi: City Rush oyununu mobil cihazlar için yayınlayacağını açıklamıştı. Sözünü tutan firma, sonsuz koşu türünde hazırladığı yeni oyunu Crazy Taxi: City Rush'ı iOS oyuncularının beğenisine sundu.

Crazy Taxi: City Rush

Çılgın bir sürüş deneyimi yaşayabileceğiniz yeni oyundaki temel amacınız; taksiye binen müşterileri istedikleri yere en kısa süre içerisinde ulaştırmak olacak. Farklı taksi seçeneklerinin yer aldığı oyunda çılgın ve akrobatik hareketler yaparak da ekstra puanlar kazanabilirsiniz.

Yeni karakterleri açmak ve taksileri modifiye etmek için uygulama içi satın alma seçeneklerini de bulabileceğiniz yapımda, taksinizi dilediğiniz gibi özelleştirebilir ve modifiye edebilirsiniz.

Crazy Taxi City Rush

Tamamen ücretsiz olarak iPhone, iPad ya da iPod Touch akıllı cihazlarınızda oynayabileceğiniz Crazy Taxi: City Rush oyununu, aşağıdaki bağlantı aracılığıyla indirebileceğiniz gibi oyunla ilgili yayınlanan çıkış videosunu da izleyebilirsiniz.




Crazy Taxi City Rush iOS Tanıtım Videosu


PAYLAŞ