Cory Johnson: Ripple ve XRP Farklı Kavramlar - Haberler - indir.com

Cory Johnson: Ripple ve XRP Farklı Kavramlar

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 30 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-04-17 15:35:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Teknoloji

Sanal paralara bakıldığında günümüzde popüler olmasıyla birlikte birçok yeni para biriminin türediği görülüyor. Bunlardan bir tanesi de Ripple oldu. Ripple, özellikle 2017 yılı içerisinde ciddi bir artış göstermişti ve sanal paralar arasında en değerlilerinden biri olan Bitcoin'in rakibi olarak adından söz ettirmişti. 2017 yılında yükseliş yaşayan Ripple, içinde bulunduğumuz yıl olan 2018'de de yatırımcısına en çok kazandıran kripto paralardan biri oldu. Yüzde 36018 artış gösteren Ripple, 2017 yılındaki rakibi Bitcoin'i de böylece alt etmiş oldu.

Günümüzün en çok kazandıran kripto paralarından biri olan Ripple'ın, XRP ile benzer olduğunun söylenmesine, Ripple'ın pazarlama stratejisi şefi Cory Johnson'dan açıklama geldi. Johnson, Ripple ve XRP'nin sürekli birbirleriyle karıştırıldığını ve aslında ikisinin çok farklı olduğunun altını çizdi.

Cory Johnson Ripple ve XRP arasındaki farkı açıkladı

Cory Johnson, The Street ile konuya dair bir röportaj gerçekleştirdi. Röportaj esnasında Ripple ve XRP arasındaki farklardan söz etti. Johnson; 'Ripple kurumsal bir yazılım şirketi, XRP ise kendi başına ticaret yapan bir dijital varlık. XRP çok sayıda olup çok fazla kişiye ait ancak Ripple bir şirket ve yazılım satıyor. Ayrıca başarımız XRP'ye bağlı değil. Sevelim ya da sevmeyelim XRP ve Ripple iki farklı şey, XRP bir dijital varlık, onu iyi görmek isteriz, bunun için 61 milyar nedenimiz var ve umarım zaman içinde bu da olur.' ifadelerini kullandı.





PAYLAŞ