Corel Painter 2016 Çıktı! - Haberler - indir.com

Corel Painter 2016 Çıktı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 54 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-08-11 18:30:00
Editör : Orhan Özvatan
Kategori : Donanım

Uzun yıllardır piyasada olan Corel, Painter 2016'yı Windows ve Mac için tanıttı. Painter 2016, yeni eklenen fırçaları, performans artışı ve geliştirilen arayüzü ile büyük bir değişim geçirdi.

Corel Painter 2016'nın en ilginç özelliklerinden birinin fırçalarla ilgili olduğunu söyleyebiliriz. Programa 131 adet yeni fırça eklendi ve bu fırçalarla birlikte çalışabilen yeni bir fırça teknolojisi geliştirildi.

Corel Painter 2016

Audio Expression adındaki bu yeni teknoloji ile fırçalar müziğe göre tepki veriyor. Arka planda yada bilgisayarda çalan müzik, fırçanın boyutunu, açısını ve renk tonlarının değişmesine izin veriyor. Bir diğer fırça teknolojisi ise Dynamic Speckles. Bu teknolojiyle birlikte parçacıklı ve benekli farklı fırça türleri oluşturulabiliyor.

Painter 2016'da yeni geliştirilen fırça teknolojileriyle birlikte performans ve stabil çalışmada ciddi şekilde gelişim sağlanmış. Corel yetkililerinin söylediğine göre önceki versiyona göre fırçalar 3 kat daha performanslı çalışıyor. Ayrıca kullanıcılar isterlerse Adobe Photoshop'ta kullandıkları bazı fırça çeşitleri Painter 2016'ya eklenebiliyor.

Çalışma alanında önceki versiyona göre daha esnek bir kullanım sağlanmış ve kullanıcılar istedikleri fon rengini belirleyebiliyorlar. Geliştirilmiş dosya görüntüleme sayesinde dosyalar arasında geçiş çok basit bir şekilde gerçekleştirilebiliyor.

Buna ek olarak Corel Painter 2016'da kendi oluşturduğumuz fırçaları, desenleri, özel araç kutularını ve akış haritalarını paylaşarak programı öğrenmek isteyenlere kolaylık sağlayabiliyoruz.  

Corel Painter 2016, İngilizce, Almanca, Fransızca, Japonca ve Çince dilleri için 429 dolar fiyat etiketiyle satılacak.




İlgili uygulamalar

Corel Painter 2016 Tanıtım Videosu


PAYLAŞ