Core i9 İşlemcili HP ZBook Studio X360 Tanıtıldı - Haberler - indir.com

Core i9 İşlemcili HP ZBook Studio X360 Tanıtıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 44 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-16 20:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Bilgisayar noktasında akla gelen ilk isimlerden olan HP cephesinden güçlü modeller görmeye devam ediyoruz. Yaratıcı teknoloji ve tasarıma sahip modeller sunan şirket şimdi ise yeni HP ZBook Studio X360 modelini tanıttı. Cihaz Intel’in en yeni nesil işlemci serisi olan Core i9’a sahip olarak geliyor. Sunmuş olduğu bu güçlü işlemcisi ile model daha çok tasarımcı ve kurguculara  yönelik geliyor. Performans noktasında bir hayli sınırları zorlayan bu model tasarımı noktasında hafif olması ile beraber hareket halinde 3D ve video düzenlemeleri bir hayli kolaylaştırıyor. Diğer yandan model 128 GB’a kadar Nvidia Quadro P2000 grafik işlemcisi sunabiliyor.

Yeni Core i9 İşlemcili HP ZBook x360

Intel'in İlk 10nm İşlemcisi Belli OlduIntel'in İlk 10nm İşlemcisi Belli Oldu

9. nesil güçlü işlemci ile gelen bu cihaz hem dizistü bilgisayar hemde tablet deneyimi sunabiliyor. Kullanıcılar yeni ZBook Studio x360 modelinin dilerlerse parlama önleyici dokunmatik ekran ile beraber satın alabiliyorlar. 15 inçlik Retina bir ekran ile gelen bu model MacBook Pro modelinden yüzde 20 daha parlak olan Dell’in XPUS UltraSharp 4K ekranından tam yüzde 50 daha parlak bir ekrana sahip durumda.   

Diğer yandan HP bu model ile beraber abonelik tabanlı bir donanım hizmeti paketi olan Z Club’ı da duyurmuş oldu. Bu paketten kullanıcılar üç ay boyunca ücretsiz bir şekilde yararlanabilecekler. Sunulan işlemci ile beraber donanım tarafında bir hayli güçlü olan bu model tasarım tarafında da şık çizgilere sahip olarak geliyor. Tablet ve dizüstü bilgisayar arasında dönüşüm sağlayabilen bu cihaz oldukça ince bir kasaya sahip durumda.

HP Studio x360’ın başlangıç fiyatı 1499 dolar olarak belirlenirken, ZBook Studio, Zbook 15 ve ZBook 17 diğer versiyonlarının fiyatı ise 1349 dolar başlangıç fiyatına sahip durumda.


Razer Blade dizüstü bilgisayarlar Intel işlemcilerle güncellendiRazer Blade dizüstü bilgisayarlar Intel işlemcilerle güncellendi
Intel, 5GHz'li işlemcisi Core i7-8086K'yı duyurdu!Intel, 5GHz'li işlemcisi Core i7-8086K'yı duyurdu!
Snapdragon 1000, Intel'e rakip olacakSnapdragon 1000, Intel'e rakip olacak

PAYLAŞ