Core i7 İşlemcili Xiaomi Mi Notebook Pro Tanıtıldı - Haberler - indir.com

Core i7 İşlemcili Xiaomi Mi Notebook Pro Tanıtıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 29 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-09-12 11:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Çin'in önde gelen şirketlerinden olan Xiaomi, akıllı telefon pazarında olduğu gibi diğer alanlarda da oldukça başarılı modeller ve ürünler tanıtmaya devam ediyor. Şirketin geçtiğimiz sene tanıtmış olduğu Mi Notebook Air'in üzerine şimdi Apple'ın MacBook Air'ine hedef olduğu düşünülen Xiaomi Mi Notebook Pro görücüye çıkartıldı. Etkinlik kapsamında yeni laptop modeli haricinde şirketin yeni akıllı telefon modeli olan Mi Mix 2 cihazınıda gördük. Mi Notebook Pro modelinde 15.6 inç büyüklüğünde ince çerçevelere sahip bir ekran görüyoruz.

Intel'in en yeni nesil işlemci modeli olan dört çekirdekli Core i7 işlemci modeli bu bilgisayarda yer alıyor. RAM seçeneklerinde 16 GB'a kadar versiyonu yer alan bu bilgisayar depolama noktasında ise 1 TB SSD'e kadar kapasite artabiliyor. Grafik tarafı taşıyan ekran kartı bölümünde ise Xiaomi'nin bu modelinde Nvidia GeForce MX150 modelini görüyoruz. Mi Notebook Pro'nun izleme dörtgeni bölümünde parmak izi tarayıcısı da yer alıyor ve 3'ü 1 arada kart okuyucusu da bağlantı seçenekleri arasında yer alıyor. Diğer yandan iki adet USB-C girişi, iki adet USB ve tam ölçekli HDMI girişini cihazın seçenekleri arasında görüyoruz. Bu noktada Xiaomi, Thunderbolt 3 USB-C girişi sunarak Apple MacBook Pro modeline göre daha fazla giriş seçeneği imkanı tanıyor.

Fiyat noktasına gelecek olursak Mi Note Book Pro modeli Çin üzerinde 6399 yuandan satılacak. Bu rakam ise yaklaşık olarak 3341 TL ediyor. Ancak bilgisayarın hangi ülkelerde ve hangi fiyatlar karşılığında satışa sunulacağı ise henüz bilinmiyor.





PAYLAŞ