Coral adlı Google'ın Android Q için hazırladığı kod ürünü, Geekbench'te Çıktı - Haberler - indir.com

Coral adlı Google'ın Android Q için hazırladığı kod ürünü, Geekbench'te Çıktı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 35 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-25 14:00:00
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Akıllı Telefonlar

Dünya teknoloji devi Microsoft'nun yıllardır neden gizlediği bilinmeyen Xbox One'ın satış rakamları ortaya çıktı. Piksel akıllı telefon ya da Chrome Os ile çalışan ve tamamen Chorme tarayıcısına sahip olan Chormebook olarak düşünülen Android Q ile işlem gören Google cihazı Geekbench'te ortaya çıktı. Akıllı cihazlarınızın performans düzeylerini ölçen Geekbench'te Google Coral kod ismiyle bilinen yeni bir cihaz gündeme geldi. 

Cihaz Yeni Yılda Görücüye Çıkıyor

Her yaptığı ile adından söz ettirmeyi başaran ve gündem olan Microsoft yeni yılda yeni akıllı cihazını tanıtmaya hazırlanıyor. Microsoft'un bu yeni cihazı hakkında heniz geniş bir bilgi söz konusu değildir. Elden edilen verilere göre cihazınızın en önemli özelliklerinden biri Android Q işletim sistemi üzerine kurulmuş olmasıdır. Android Q işletim sistemi 2019'un Mayıs ayında gerçekleşecek olan Google I/ O etkinliğinde Mixrosof tarafından resmi olarak tanıtılacak. Ardından ise 2019'un ikinci yarısında da kullanıcılarına sunulacak. 

Corel ParticleShop ÇıktıCorel ParticleShop Çıktı

Henüz pixsel akıllı telefon mu yok da Chromebook şeklinde mi olacağı bilinmeyen cihazınızın son zamanların en güçlü işletim sistemi olan Snapdragon 855 ile tasarlanacağı düşünülüyor. Cihazın anakart isminin Voral olması nedeniyle cihazınızın Chormebook ile bağdaştığı da gözlerden kaçmıyor. Bu da akıllara Chormebook tarzında bir cihaz mı olacağı sorularını getiriyor. Google Coral cihazınızın ne olduğu, sistemin nasıl çalıştığı ve bununla beraber özeliklerinin neler olduğu yakında öğrenileceği düşünülüyor. 

 


Corel Painter 2016 Çıktı!Corel Painter 2016 Çıktı!
Corel, Parallels'i satın alıyorCorel, Parallels'i satın alıyor

PAYLAŞ