Çöpçatanlık Uygulaması Bumble Android'e Geldi! - Haberler - indir.com

Çöpçatanlık Uygulaması Bumble Android'e Geldi!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 50 ''   Yayınlanma Zamanı : 2015-12-09 17:00:31
Editör : Hümeyra Aydınlı
Kategori : Sosyal Medya

Kullanıcılara kişisel özelliklerine ve kriterlerine uygun adaylar bulmayı sağlayan çöpçatanlık uygulaması Bumble, iOS'un ardından Android platformuna giriş yaptı. 

Son zamanların en popüler arkadaşlık uygulamalarından bir tanesi olan Tinder'e farklı bir alternatif olarak sunulan Bumble, geçtiğimiz yıl Tinder'in eski çalışanlarının bir araya gelerek geliştirdikleri bir arkadaşlık uygulaması. Tinder'e kıyasla daha elit, güvenilir ve saygıdeğer bir buluşma ortamı sunan Bumble, ilk olarak hizmet hayatına iOS platformunda başlamıştı.

Aradan geçen bir yılın ardından nihayet Android kullanıcıları için sevindirici haber geldi. Çöpçatanlık konusunda sunduğu hizmeti ile alanında en iyi hizmetlerden biri olan Bumble, iOS tarafında sunduğu hizmetini Android platformuna taşıdı.

Rakiplerine kıyasla daha seviyeli ve güvenilir bir arkadaşlık ortamı sunan Bumble, kişileri bir araya getirme noktasında Facebook'tan faydalanıyor. Kullanıcıların Facebook hesaplarına ekledikleri işyeri, çalışma pozisyonu, yaşadığı şehir ve mezun olduğu üniversite gibi belli başlı kriterlerini göz önünde bulundurarak onlara uygun kişi profillerini eşleştiriyor ve böylece daha sağlıklı bir arkadaşlık ortamı sunuyor. 

Bünyesinde verdiği anlık mesajlaşma hizmeti sayesinde kullanıcılara etkili bir hizmet sunan uygulama, otomatik eşleşen kişi profillerini organize ederek tek bir merkezde topluyor. 

Bir yıllık kısa bir süre içerisinde bünyesinde sadece iOS kullanıcıları arasında 80 milyon eşleşme rakamına ulaşarak büyük başarı yakalayan Bumble, bu başarısını Android kullanıcıları için de sunmayı hedefliyor.

Dilerseniz Android platformu için yayınlanan Bumble uygulamasını aşağıdaki bağlantı üzerinden indirebilir, kendinize uygun arkadaşlar edinebilirsiniz.





PAYLAŞ