Contact Form 7 eklentisi kullanımı - Haberler - indir.com

Contact Form 7 eklentisi kullanımı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-08-01 09:01:03
Editör : Ali Çelik
Kategori : Donanım

Bu inceleme yazısı Wordpressin popüler iletişim formu eklentilerinden Contact Form 7 eklentisi hakkında  bilgiler sunmayı amaçlar.

Contact Form 7 eklentisi kullanımı

Web sitelerde kullanıcı ile etkileşim ve iletişim sağlamak için formlar kullanılır. Girdi ve seçim alanları ile bir çok etkileşim ve iletişim şekli oluşturmak mümkündür. Wordpress sitelerinin en popüler iletişim formu eklentilerinden olan Contact Form 7 hem ücretsiz hemde kullanımı çok kolay. Wordpress site admin panelinizdeki sağdaki menüden Eklentiler kısmına tıklayın ve Eklenti ekle seçeneğini seçin. Gelen sayfadaki arama çubuğuna eklentinin adını yazdığınızda karşınıza çıkacaktır. Yükeleme ve etkinleştirme işleminden sonra Wordpress sitenizin admin panelinde bulunan sağ dikey menüde "  iletişim " ibaresini göreceksiniz.

Google Chrome güvenli olmayan sitelerde form doldurmanızı engelleyecekGoogle Chrome güvenli olmayan sitelerde form doldurmanızı engelleyecek

Contact Form 7 eklentisi kısa kod mantığı ile çalışır. Bir form tasarlarsınız , kaydettikten sonra size verilen kısa kodu sitenizde dilediğiniz yere(eklenmesi mümkün olan) ekler ve formunuzu dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz. Sade ve açık bir arayüz sunan bu iletişim formları temanızın özelleştirilme ayarlarına uyum sağlayacaktır. Siz oluşan formda  değişiklikler yapmak isterseniz ek css alanını kullanarak yapabilir , formunuzu dilediğiniz şekilde özelleştirebilirsiniz. 
Wordpress sitenizin admin panelindeki sağ dikey menüden iletişim-> yeni ekle seçeneğini tıklatın ve gelen ekrandaki alanı ve  alanın hemen üstündeki kullanabileceğiniz seçenekleri kullanarak  dilediğiniz formu oluşturun. Belirtilen kısmın hemen bir üstündeki yatay menüden seçenekleri değiştirerek ayarları ve posta gönderim taslaklarını güncelleyebilirsiniz. Popüler , ücretsiz ve kullanımı çok kolay olan bu eklentiyi kullanarak sizde  kullanıcılarınız ile etkileşim ve iletişim halinde olun.


İlgili uygulamalar

Yenilenen Gmail Android Uygulaması Videosu


PAYLAŞ