Commodore 64 Mini satış tarihi belli oldu! Commodore 64 Mini özellikleri neler? - Haberler - indir.com

Commodore 64 Mini satış tarihi belli oldu! Commodore 64 Mini özellikleri neler?

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 7 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-02-06 12:00:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Eski klasik oyunların konsolu olan ve nostalji içeriğine sahip olan Commodore 64 Mini tekrardan satışa çıkıyor. Yenilenmiş sürümü ile gelecek cihaz 64 oyun ile gelecek ve bilgisayar fonksiyonlarına da sahip olacak. Yenilenmiş olarak gelecek olan Commodore yine eski döneme ait oyunlara sahip olacak ve eski grafiklere sahip oyunları o zamanın heycanı ve nostalji içeriği ile oynamak mümkün olacak. Teknoloji her ne kadar oldukça gelişmiş ve üst seviye grafikli oyunlar sunsada, atari gibi klasik ve eski grafikli oyunların verdiği tat hala sürüyor diyebiliriz.

Özellikle eski oyun konsollarında yer alan AV giriş desteğinin yeni nesil TV'lerde olmamasından ötürü bu eski nesil konsollara erişmek zor olabiliyor. Bu noktada ise emülatörler ile eski oyunları yeni PC ve akıllı telefonlarda oynamak mümkün olabiliyor. Bu noktada Retro Games ise geçtiğimiz yıl Commodore 64'ün mini sürümünü tanıttı ve şimdi ise resmi çıkış tarihini açıklamış durumda. C64 Mini modeli 29 Mart tarihinde çıkış yapacak ve modelin ilk konsolunun otuz yıldan daha önce piyasaya çıktığını hatırlatalım.

Commondore 64 Mini modeli klavye için USB girişine sahip olacak ve dahili 64 oyunu ile beraber oldukça eğlenceli vakitler geçirilebilecek.





PAYLAŞ