Command&Conquer: Rivals yeni uyarlamayla gelebilir - Haberler - indir.com

Command&Conquer: Rivals yeni uyarlamayla gelebilir

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 41 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-12 16:15:00
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Donanım

EA tarafından geliştirilen ve oldukça beğeni toplayan Command&Conquer: Rivals için yeni gelişmeler var. İşte oyun ile ilgili son gelişmeler.

Strateji oyunları arasında oldukça popüler olan Command&Conquer: Rivals için Electronic Arts tarafından yeni bir karar alındı. Gelen bilgilere göre ilk versiyonu ile 25 yıl önce piyasaya sunulan oyunun 25. Yılına özel olarak yeni bir Command&Conquer: Rivals versiyonu sunulacak.

Bakanlık 20 oyunun islam karşıtı olduğunu söyledi

Oyun gerçek zamanlı stratejide çok iddialı

Gerçek zamanlı strateji oyunları özellikle 2000’li yıllara damga vurmayı başarırken bu oyunlar arasında Command&Conquer serisi de yer alıyordu. Son dönemlerde oyun dünyasındaki tercihler değişmiş olsa da strateji tutkunları için şartlar hala aynı. Command&Conquer: Rivals olarak uzun zamandan beri piyasada bulunan efsane oyunun yeni versiyonuyla yeniden oyun dünyasına girecek olması aynı zamanda oyuncularda da büyük bir heyecan yarattı.

Resmi açıklama geldi  

Konuyla ilgili net açıklamalar EA yapımcısı Jim Vessella’dan geldi. Ünlü isim tarafından Reddit’te yapılan paylaşımda Command&Conquer: Rivals’ın bilgisayar versiyonu için özel bir sürümün yapılabileceği ifade edilirken bu açıklamalar kısa süre içerisinde büyük bir merak uyandırdı. Yeni versiyonun nasıl olacağı ve neleri değiştireceği merak edilirken, strateji oyunlarını seven kişilerin bu duruma kayıtsız kalması beklenmiyor. Yapılan resmi açıklamalarda oyun ile ilgili herhangi bir detay verilmezken oyunun ne zaman piyasaya sunulacağı da bilinmiyor.  





PAYLAŞ