ColorOS 12 çıkış tarihi ve özellikleri - Haberler - indir.com

ColorOS 12 çıkış tarihi ve özellikleri

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 14 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-08-31 09:53:02
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

OPPO , yeni arayüzü ColorOS 12 için sessizce hazırlanıyor . Sürpriz ColorOS 12 çıkış tarihi ve saati, şirketin sesli asistanı Brenoo'dan geldi. OPPO'nun yeni Android 12 tabanlı kullanıcı arayüzü ColorOS 12 hakkında söylentiler durmuyor.

Daha önceki raporlar, yeni arayüzün Ağustos ayında piyasaya sürüleceğine dair söylentileri ortaya çıkardı. Ancak beklenen olmadı ve Çinli üretici beklenen hamleyi yapmadı. Şimdi ise Weibo'da paylaşılan sağlam bir iddia, ColorOS 12 çıkış tarihi hakkında önemli bilgileri ortaya çıkardı.

MagSafe rakibi, OPPO MagVOOC cihazı duyurulduMagSafe rakibi, OPPO MagVOOC cihazı duyuruldu

OPPO'nun en iyi 7 telefon modeli

OPPO'nun Siri'ye rakip olarak geliştirdiği yapay zeka destekli sesli asistan Breeno, bir kullanıcının sorusu üzerine ColorOS 12 çıkış tarihi hakkında önemli bilgiler verdi.

ColorOS 12 çıkış tarihi Breeno'dan geldi

OPPO'nun Siri rakip sesli asistanı Breeno, bir Weiboo kullanıcısının ColorOS 12 çıkış tarihi sorusunu yanıtladı. Buna göre OPPO, 13 Eylül Pazartesi günü Türkiye saati ile 02:00'de yeni arayüzü tanıtacak.

Sesli asistanın her zaman bu kadar hassas olması ilginç. Daha ilginç olan şey, bu cevabın daha sonra değişmesidir. OPPO, cevabı "Yakında tanıtılacak, lütfen takipte kalın" olarak değiştirdi. Bu kesin açıklamaya rağmen ColorOS 12 çıkış tarihinin resmiyet kazandığını söylemek henüz mümkün değil.

OPPO, yeni arayüzü ile çok daha hızlı ve kullanıcı dostu bir tasarımla karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. ColorOS 12 özellikleri henüz netlik kazanmasa da Huawei'ye benzer bir çoklu ekran paylaşımı ile karşımıza çıkacak. Buna göre OPPO, ColorOS 12 ColorOS Inter-Display Connection ile gelecek olan özelliğe isim verdi.

Yeni ColorOS 12 özelliği, muhtemelen başlangıçta beta testinde Çin ile sınırlı olacaktır. Buna göre yeni arayüz özelliği ile anlık bağlantı, cihazlar arası dosya transferi, pano paylaşımı, görüntü senkronizasyonu ve mesaj senkronizasyonu desteği ile gelecek.

OPPO ile OnePlus arasında yeni bir anlaşma ile ColorOS 12 arayüzü OnePlus telefonlarda da kullanılacak. Oppo çatısı altında doğan OnePlus, böylece Oppo ile yeniden bir araya geldi. Bu anlamda OnePlus arayüzü HydrogenOS'un bazı özellikleri de ColorOS 12 ile karşımıza çıkacak. Bu özelliklerin tam olarak ne olacağı henüz belli değil.

ColorOS 12'nin beklenen özellikleri arasında daha sade bir arayüz tasarımı ve şeffaf simgelerin karşımıza çıkması bekleniyor. Xiaomi MIUI 12'ye benzer bir kontrol merkezi ile gelmesi beklenen arayüzün dosya yöneticisi kısmında da sadeleştirilmiş tasarım ön planda. Widget ve ayarlar bölümünde ise ColorOS 12 tasarımı çeşitli iyileştirmeler sunacak.

İddialar doğruysa, 13 Eylül'de OPPO, ColorOS 12 ile üst düzey bir amiral gemisi telefonu tanıtacak. OPPO, bu yeni arayüzle katlanabilir bir telefon tanıtabilir.


Oppo Reno5 Lite ile sosyal medyanızı renklendirinOppo Reno5 Lite ile sosyal medyanızı renklendirin
Oppo'dan ilk tableti Oppo'dan ilk tableti "Oppo Pad" için hazırlıklara başladı

PAYLAŞ