Çok daha uygun fiyatlı USB-C Lightning kabloları geliyor - Haberler - indir.com

Çok daha uygun fiyatlı USB-C Lightning kabloları geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 23 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-05 09:38:34
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Teknoloji

Apple, üçüncü taraf USB-C Lightning kablolara yeşil ışık yakmak için uzun süredir bekliyordu. Eğer iPhone cihazlarından birisi sizde de varsa ve hızlı şarj imkanı sağlayacak bir kablo almak istiyorsanız yaklaşık olarak 150 Türk Lirası'ndan başlayan fiyat etiketlerine katlanmak zorunda kalıyordunuz. Fakat şimdi çok daha uygun fiyatlı USB-C Lightning kabloları geliyor.

Çok daha uygun fiyatlı USB-C Lightning kabloları geliyor

Daha öncesinde iPhone cihazları hızlı şarj etmek için USB-C Lightning kablosundan almanız gerekiyordu. Bu kabloyu da almak için orijinal Apple sitesinden veya orijinal Apple kablosu aldığınızda yaklaşık olarak 150 Türk Lirası gibi bir ücret ödemeniz gerekiyordu. Hatta bazı sitelerde çok daha yüksek fiyat etiketleri bulunuyordu. Üçüncü parti şirketleri de Apple şirketinin yeşil ışık yakması için uzun bir süredir bekliyordu. Beklenen o yeşil ışık gelmiş gibi duruyor. 

Apple'dan katlanabilir telefon sürpriziApple'dan katlanabilir telefon sürprizi

Apple, MacRumors'ın haberine göre, üçüncü taraf USB-C Lightning kablolarının üretimine izin verdi. Bu da gelecek yıl Şubat ayı içerisinde daha ucuz kablo alternatifleri görebileceğimiz anlamına geliyor. Apple'ın USB-C portunu iPad cihazlarına getirmesi üzerine bu tür kablolara çok daha fazla ihtiyaç duyulmuştu. Apple tabletlerini iPhone şarj etmek içinde kullanabiliyoruz. Fakat bunun için doğru kablo olduğundan emin olmanız gerekiyor. En kolay çözüm ise, Apple'ın kabloları her telefonla birlikte sunması oluyordu. Apple şirketinin yeni nesil telefonlarına bakıldığı zaman, kutularından 5W adaptör ve USB-C Lightning kablosunu yer almaya devam ediyor. 


Apple'dan Yeni Bir Ürün Geliyor OlabilirApple'dan Yeni Bir Ürün Geliyor Olabilir
Apple hisseleri neden düşüyor?Apple hisseleri neden düşüyor?
Apple, iPhone XR Fiyatlarını DüşürecekApple, iPhone XR Fiyatlarını Düşürecek

PAYLAŞ