Çok daha renkli çok daha havalı: MSI Raider RGB - Haberler - indir.com

Çok daha renkli çok daha havalı: MSI Raider RGB

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-02-06 12:00:00
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Donanım

MSI her çıkarttığı donanım ve bilgisayar ile kendini bir adım ileri taşımayı başarmış bir firma. MSI'ın çıkartığı çoğu donanım kullanıcıları yepyeni ve daha üstün bir deneyim sunuyor. Firma bu açıdan Dünya devi.

Son zamanlarda çıkarttığı donanımların ortak özelliği RGB ışıklandırma sistemi ile geliyor olmaları. RGB ışıklandırma ile görsel açıdan bir sanat eserine dönen dizüstü bilgisayarlar adeta gelecekten gelmişler gibi görünüyor.

MSI genellikle RGB ışıklandırmaya sahip klavyeler üretiyordu ve  bu klavyelerde RGB, ışıklandırmayı bir üst kademeye taşımıştı. Bunu daha sonradan tüm dizüstü bilgisayara uyarlayan MSI ortaya çok iyi bir iş çıkartmış gibi görünüyor. Oyuncular oyunlarını bu dizüstü bilgisayarlarla oynamak için can atıyorlar.

Pek çok kişinin bu bilgisayarlar hakkında sorduğu ortak sorulardan biri de şarj kapasitesi. Bu kadar ışıklandırma sistemine sahip bir dizüstü bilgisayar aşırı hızlı şarj tüketiyor mu?

Şarj tüketiminde maalesef hala çok ileri gidilebilmiş değil. Hala iki saatlik şarj süresi olan bu dizüstü bilgisayar ışığa göre ayarlanmış bir bataryası var. Bu batarya ile normal dizüstü bilgisayar şarj süresini yakalayabilmişler.

MSI'ın yeni çıkarttığı dizüstü bilgisayarların tek RGB ışıklandırma kullandığı yer artık klavye değil. Bunun yanı sıra artık dizüstü bilgisayarın üst kısımında kullanmaya başlıyor. Bu RGB ışıklandırmayı taşıyan ilk model ise; GE63 Raider RGB Edition.

Bir çok kişinin çoktan almış olduğu GE63 Raider RGB Edition, sadece RGB ışıklandırma sistemi ile gelmiyor. Ayrıca 1 tb hafıza ve Intel Core İ7 7700hq ile oyun oynama keyfini bir üst tura çıkartacak. Hiç bir oyunda fps düşüşleri yaşatmayan bilgisayar, bir çok kullanıcının evinde yerini almış durumda.





PAYLAŞ