Çok Daha Güçlü ve Hızlı Surface Pro 6 Tanıtıldı - Haberler - indir.com

Çok Daha Güçlü ve Hızlı Surface Pro 6 Tanıtıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 48 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-03 10:35:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Microsoft tarafından gerçekleştirilen etkinlik ile yeni ürünleri görmeye devam ediyoruz. Hibrit bilgisayar deneyimi sunan yepyeni ürün Surface Pro 6 tanıtıldı ve tüm detaylar belli oldu. Dizüstü ve tablet olarak iki opsiyonlu kullanılabilen yeni Surface Pro 6 modelinde sekizinci nesil güçlü işlemciler olan Core i5 ve Core i7 modellerini görüyoruz. Tasarım noktasında mat siyah bir renge sahip olan bu cihaz hem üst seviye performans hemde şık bir tasarımı bir arada sunmayı başarıyor. Ayrıca klavye tarafında farklı renk seçenekleri de sunan Microsoft cihazın daha önceki modele göre dört çekirdekli işlemci farkından ötürü yüzde 67 daha hızlı ve performanslı olduğunu ifade ediyor.

Surface Pro 6 Detayları

Tam dolu bir batarya ile 13.5 saatlik bir kullanım deneyimi sunmayı hedefleyen bu model 770 gramlık hafif yapısı ile oldukça taşınabilir oluyor. Hibrit bilgisayar olarak gelen cihazda 12.3 inçlik bir ekran görüyoruz. Çözünürlük tarafında ise model 2736 x 1824 piksel ile geliyor. Oldukça iyi ve yüksek bir çözünürlük değeri olan bu rakamlar ile cihazı keskinlik ve görüntü detayı iyi bir panel sunmayı başarıyor. 16 GB’a kadar RAM seçenekleri yer alan Surface Pro 6 cihazında USB-C girişi ne yazık ki bulunmuyor. 1 TB’a kadar SSD depolama seçeneği de yer alan modelin Apple’ın 12.9 inçlik iPad Pro cihazına rakip olabilecek bir model olması bekleniyor.

Microsoft cephesinden yapılan açıklamaya göre yeni Surface Pro 6 modelini 16 Ekim tarihinden itibaren satışta göreceğiz. Cihazın başlangıç fiyatı ise 899 dolar ile Core i5 işlemcili model olacak. Bakalım hem özellikleri hemde tasarımı ile dikkat çeken bu yeni Surface Pro 6 piyasada ne derece beğenilecek göreceğiz.





PAYLAŞ