Coinbase Ripple söylentilerine yanıt verdi - Haberler - indir.com

Coinbase Ripple söylentilerine yanıt verdi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 23 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-03-07 17:30:00
Editör : Nazlıhan Kılıç
Kategori : Teknoloji

Coinbase, yeni kripto para söylentilerini yanıtladı, yeni kripto paralar eklemek konusunda herhangi bir karar vermediğini açıkladı. Asiff Hirji'nin yer aldığı CNBC Fast Money'in Salı bölümündeki satırlar arasında bazı okumalarla Ripple'in XRP'sinin ardında duracağına dair söylentiler yer almıştı.

Son zamanların en kıymetli kripto paralarından olan XRP'yi 1,07 dolara, haftalık ortalamalara göre yaklaşık% 6 arttıracak şekilde yönlendirdiği açıklandı. Ripple'in XRP'si, Cpoinbase'de bulunmayan piyasa değeri tarafından ilk beşte kalıyor. Ancak XRP'nin merkezileştirilmiş doğası ve çok farklı amaçlar göz önüne alındığında ve diğer kriptokrasi projeleri ile karşılaştırıldığında, listede yer almaması son derece normal.  

 

Yeni Kripto para söylentilerine yanıt  veren, Coinbase ,"4 Ocak 2018 tarihli demecimiz yayınlanmaya devam ediyor: GDAX'a veya Coinbase'e ek varlık eklemek için herhangi bir karar vermedik. Açıkça belirtilmeyen ve şirket tarafından yetkilendirilmemiş olan bir açıklama.' Şeklinde konuştu.

 

Şirket ayrıca yeni kripto para ekleme kriterlerine ilişkin 5 Ocak blog yazısını tekrar yayınlayarak duruma açıklama getirmek istedi.  "Coinbase yeni varlık eklemeyi sadece blog yayınımız veya diğer resmi kanallar aracılığıyla duyuracak" notuyla paylaşım yapıldı. Şirket, muhtemelen Bitcoin Cash'in piyasaya sürülmesindeki kargaşayı tekrarlamak istemiyor. Coinbase'in en yeni kripto parası vaktinden önce resmi olarak iyi bir şekilde ilan edildi; ancak, devralma, devasa primlerle, ticaretin dondurulmasıyla ve dahili bir içeriden öğrenen ticaret soruşturmasıyla gölgelendi.





PAYLAŞ