CoD Modern Warfare'ın 3. sezonuyla ilgili önemli sızıntılar - Haberler - indir.com

CoD Modern Warfare'ın 3. sezonuyla ilgili önemli sızıntılar

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 46 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-04-21 16:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Oyun

Call of Duty serisi son dönemde ivme kazanarak oyun pazarında dikkatleri üzerine çekmeye devam ediyor. Stüdyo yönetmeni olan Taylor Kurosaki, Twitter üzerinden CoD Modern Warfare Alex karakteri ile alakalı açıklamalarda bulundu. Birçok kullanıcıl tarafından oldukça beğenilerek oynanan CoD Modern Warfare, geçtiğimiz hafta 3.sezon sızıntıları ile karşımıza gelmişti. Battle Royale haritası ile gelen oyun, oyun severler tarafından bir hayli beğenilmişti. Yeni silah modellerinin de gelmesi konuşulan oyunun 2.sezonda kullanıcıların oyun içerisinde daha iyi vakit geçirmesini istiyor. Oyunda bir tesisi havaya uçurmak için kendini feda eden Alex karakterinin de hayatta kalacağı kesinleşti diyebiliriz.

CoD Modern Warfare Alex karakteri geri dönüyor

Call of Duty Modern Warfare 3. sezon tarihi belli olduCall of Duty Modern Warfare 3. sezon tarihi belli oldu

Taylor Korsaki, Alexi’i geri getirseniz iyi olurdu diyen bir oyun severe “Yapmayacağımızı kim söyledi?” şeklinde evap vererek karakterin oyunda yer alacağını söylemiş oldu. Modern Warfare için en çok konuşulan seri olan Infinity Ward’ın seriye bağlı kalması bekleniyor. Kısa süre önce CoD Warzone oyunu piyasaya sürülen şirketin Warzone ile beraber oyuncuların daha iyi vakit geçirmesi için Fortnite gibi etkinlikler yapmayı düşünüyor. Call of Duty: Modern Warfare haftalık olarak güncelleniyor ve oyuna yeni içerikler dahil edilemeye devam ediyor. Oyunda yer alan bir hata özellikle Ground War haritalarını ciddi şekilde etkiliyor.

Bazı Call of Duty: Modern Warfare oyuncularu, Aniyah Palace ve Downtown gibi haritalarda tuhaf yerlerde ortaya çıktılarını belirtiyorlar. Bu durum ise oyunculara haksız avantaj sağlamış oluyor. Sosyal medyadan açıklama yapan şirket hatalar üzerinde çalışmaların devam ettiği ve iyileştirmeler ile düzeltileceği belirtiliyor. Oyundaki hataları kabul ettiğini belirten Joe Cecot, çalışmaların sürdüğünü ifade ediyor. Call of Duty: Moder Warfare için söz konusu bu hata düzeltmelerinin henüz ne zaman yayınlanacağı bilinmezliğini koruyor.


Call of Duty: Warzone, 3'lü takımı geri getiriyorCall of Duty: Warzone, 3'lü takımı geri getiriyor
Call of Duty Mobile hilecilere karşı tavizsiz cezalandırma yöntemi uygulayacakCall of Duty Mobile hilecilere karşı tavizsiz cezalandırma yöntemi uygulayacak

PAYLAŞ