Çocuklara Özel Move Time Akıllı Saat Ülkemizde Satışta - Haberler - indir.com

Çocuklara Özel Move Time Akıllı Saat Ülkemizde Satışta

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-05-22 14:50:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Bir dönem akıllı telefon modelleri ile piyasada adını duyduğumuz marka olan Alcatel, şimdi akıllı saat platformuna giriş yapıyor. Diğer şirketlerin yanı sıra çocuklara yönelik geliştirdiği saatleri ile pazara girecek olan şirket bu akıllı saat modellerini Türkiye'de de satışa sunacak. Alcatel Move Time isimli bu akıllı saatin sizlerle beraber detaylarına göz atacağız. Çocuklara yönelik bir saat olduğunu dediğimiz için bazı koruma ve ebeveyn özellikleri bulunuyor. Bu noktada akıllı çift olarak adlandırılan bir özellik sayesinde çocuğunuz sizi belirlediğiniz alanlar dışına çıkar ise otomatik olarak size bildirim gelebiliyor. Diğer yandan herhangi bir acil durumda çocuğunuz saat de bulunan SOS tuşuna basarak yine size bildirim gönderebiliyor.

Çocuk güvenliği noktasında oldukça işe yarar özelliklere sahip olan bu akıllı saat üzerinden arama da gerçekleştirilebiliyor. Alcatel Move Time akıllı çocuk saati ile beraber ebeveynler tarafından belirlenen kişiler çocuklar ile iletişim sağlayabiliyor. Barındırdığı GPS özelliği sayesinde anlık konum bildirimi yapan saat 5-9 yaş arasındaki çocuklar için üretilmiş durumda. Bu saat ile beraber ebeveynler çocuklarına arama yada sesli mesaj gönderebiliyorlar. Ebevenyler tarafından önceden belirlenen 10 kişi çocuklar tarafından aranabiliyor.

Android 4.3 ve iOS 7 üzerinde çalışan saat uygulaması aracılığı ile ebeveynler anlık olarak takip edebiliyorlar. Güvenli bölgeden ayrıldıkları zaman ise yine mobil uygulama aracılığı ile ebeveyne bildirim gönderiliyor. Wifi, GPS, A-GPS, LBS ve GSM teknolojilerini barındıran bu akıllı saat hem iç mekanlarda hemde dış mekanlarda kullanılabilecek şekilde tasarlanmış durumda. Bu saatin Turkcell mağazalar aracılığı ile ülkemizde 449 TL fiyat etiketi ile satışa sunulacağını belirtebiliriz.





PAYLAŞ