Çocuklara Okumayı Sevdiren Uygulama: Farfaria - Haberler - indir.com

Çocuklara Okumayı Sevdiren Uygulama: Farfaria

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 37 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Çocukların kitap okuma alışkanlıklarını değiştirerek, onlara okumayı sevdirmek amacıyla geliştirilmiş olan Farfaria'da 600'ün üzerinde eşsiz sesli, görsel ve interaktif hikaye kitabına ücretsiz olarak ulaşabilirsiniz.

Tek bir yerden kaliteli yüzlerce hikaye kitabını çocuklara ve ebeveynlere sunan Farfaria uygulaması, pek çok kategori altında bulunan interaktif ve çekici hikaye kitapları sayesinde çocukların okuma alışkanlıklarını değiştireceği gibi aynı zamanda onların okumayı sevmelerine de katkı sağlıyor.

Dünya klasiklerinden, modern yazarların hazırladıkları hikaye kitaplarına kadar pek çok esere ulaşabileceğiniz uygulama ayrıca bu kitaplara ücretsiz olarak ulaşmanıza imkan tanımaktadır.

Farfaria

Kendi kütüphanesinde bulunan ve her hafta güncellenen yaklaşık 600'ün üzerinde kitabı veritabanında bulunduran Farfaria, hiçbir abonelik gerektirmeden her hafta 5 kitap indirmenize de izin vermektedir.

Ücretli abonelik seçeneğine de sahip olan Farfaria, aylık 3.99 USD ücret ödeyerek daha fazla içeriğe erişmenizi ve sık sık güncellenen kütüphanesine erişerek yeni kitapları cihazınıza indirmenizi de sağlamaktadır.

Ayrıca çevrimdışı kitap okuma deneyimini de sunan Farfaria'nın Android ve iOS cihazlar için yayınlanan uygulamalarını aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla cihazınıza indirebilirsiniz.





PAYLAŞ