Çocuklara 3 Boyutlu İnşaatçılık Oyunu: Little Builders (Video) - Haberler - indir.com

Çocuklara 3 Boyutlu İnşaatçılık Oyunu: Little Builders (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 31 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

İnşaat konseptine uygun olarak hazırlanmış 3 boyutlu grafiklere sahip olan Little Builders, 6 yaş ve altındaki çocukların yaratıcılık yeteneklerini geliştirmeyi amaçlayan beceriye dayalı eğlenceli bir inşaatçılık oyunudur.

Çocukların olduğu kadar yetişkinlerinde ilgi göstereceklerini düşündüğümüz oyunda birbirinden farklı iş makineleri kullanılarak inşaat sektöründe yerine getirilen işler 5 interaktif senaryo ve 100'ün üzerinde etkileşimli animasyonlar eşliğinde kurgulanmış.

Little Builders

Oyunda bulunan iş makinelerinden kazıcıyı kullanarak temel kazabilir, çimento mikserini kullanarak harç dökebilir, binaların çatısında onarım yapabilir, vinç kullanarak ağır malzemeleri kaldırabilir, patlayan su borularını tamir edebilir ve oyun içerisinde inşa edeceğiniz binayı boyayabilirsiniz.

Kuracağınız şantiye ile başlayan oyunda yapacağınız inşaat işlerinde yaşayabileceğiniz tersliklere karşı da hazırlıklı olmanızda fayda var.

Yüksek kaliteli grafikler eşliğinde etkileyici animasyonlara sahip ve çeşitli görevlerin sizleri beklediği Little Builders'i iPhone ya da iPad cihazınıza aşağıdaki bağlantı üzerinden indirebilir ve geliştirici tarafından yayınlanan tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.

Son olarak oyunun App Store'da 6.99 TL fiyat etiketine sahip olduğunu belirtelim.




Little Builders Tanıtım Videosu


PAYLAŞ