Çocuklar için Yerli Oyun: Tombik ve Arkadaşları - Haberler - indir.com

Çocuklar için Yerli Oyun: Tombik ve Arkadaşları

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 32 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Akıllı Telefonlar

Gazi Üniversitesi ve ODTÜ Teknokentleri'nde yer alan ofisleriyle akıllı telefonlar için uygulama ve oyun geliştirme çalışmaları yapan Momend şirketinin geliştirdiği Tombik ve Arkadaşları oyunu, özellikle çocukların ilgisini çekecek türden bir koşu oyunudur.

Google Play ve Facebook üzerinden yayınlanan oyun Unity ile tasarlanmış olmasının yanı sıra 4 kişilik bir ekip tarafından geliştirilmiş ve oyunda kullanılan müziklerde birçok ünlü sanatçıya destek veren Ender Çabuker tarafından geliştirilmiştir. Şu an için yeni yayınlanmış olan oyun için şirket yetkilileri kullanıcılardan alacakları geri dönüşler ile beraber belirlenen hataların düzeltileceğini ve oyunu geliştirmeye devam edecekleri bilgisini vererek, ilerleyen süreçte farklı bir oyun senaryosu ile güncelleme yapacaklarını ve çalışmalara başlayacaklarını belirttiler.

Kısaca oyundan bahsedecek olursak; özellikle çocukların çok sevecekleri türden bir koşu oyunu olan Tombik ve Arkadaşları, 3 boyutlu mükemmel grafik ve görsellere sahip olmasının yanında oyun içi müzik ve sesleri ile de oldukça keyifli bir oynanış sunuyor. Oyun hikayesi ise; Bir dağ köyünde yaşayan ve birbirine çok yakın olan Tombik ile arkadaşlarının köyün en güzel elmalarının yetiştiği ağaçlardan elma alırken ihtiyar dedeye yakalanmaları sonucu başlayan vadilerden,  köprülere kadar süren bir kovalamaca konu ediliyor.

Önümüzdeki günlerde iOS kullanıcıları için App Store üzerinde yayınlanacak olan Tombik ve Arkadaşları oyununun Android versiyonunu sitemiz üzerinden ücretsiz olarak indirebilirsiniz.




Tombik ve Arkadaşları 3D Oyun Videosu


PAYLAŞ