Çocuklar için İnteraktif Hikaye Uygulaması: Öykü Bahçesi - Haberler - indir.com

Çocuklar için İnteraktif Hikaye Uygulaması: Öykü Bahçesi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 24 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Uygulama

Okul öncesi çocuklara etkileşimli masallar eşliğinde doğa ve çevre hassasiyetini öğreten Öykü Bahçesi uygulaması Apple App Store'da yayınlanarak indirmeye sunuldu.

3-6 yaş arasındaki çocukların okul öncesi eğitimini desteklemek amacıyla ortaya çıkarılan uygulamada çocuklarınız, ağaçların gökyüzüne uzandığı, çocuk seslerinin yankılanarak kuş seslerine karıştığı yemyeşil bir dünyada Efecan ve arkadaşları ile tanışarak doğayı koruyabilmek, hayvanlara ve insanlara yardım edebilmek için eğlenceli ve öğretici bir maceraya çıkacaklar.

Öykü Bahçesi indir

Öyküleri, çizimleri, animasyonları ve ses efektleri tamamen Türkiye'de hazırlanan Öykü Bahçesi içerikleri, pedagoglar tarafından onaylandıktan sonra yayınlanmış olup birbirinden ilginç ve eğlenceli hikayeler uygulama içerisinde yer alıyor. Sadece okumakla kalmayıp Efecan, Tik Tak Tan ve Fırfır Fadik gibi karakterlere iOS sistemine sahip tablet aracılığıyla yardım ederek doğanın ve toplumun korunmasında en önemli rolü çocuklarınız üstlenebilecekler.

Yakın bir zamanda Android ve Windows platformları içinde yayınlanacağı duyumunu aldığımız Öykü Bahçesi'nde ilk hikayeyi ücretsiz olarak görüntüleyebilirsiniz. Ücretsiz olarak iPhone ve iPad cihazlarda kullanabileceğiniz Öykü Bahçesi uygulamasını aşağıdaki bağlantı aracılığıyla indirebileceğiniz gibi yayınlanan tanıtım videosunu da izleyebilirsiniz.





PAYLAŞ