Çocuklar için Android'li Spor Otomobil: Broon (Video) - Haberler - indir.com

Çocuklar için Android'li Spor Otomobil: Broon (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 10 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Akıllı telefonlar, bilgisayarlar, giyilebilir teknolojiler derken oyuncaklar da artık daha gelişmiş bir hal almaya başladı. Buna verebileceğimiz en iyi örnek ise; çocuklar için özel olarak üretilmiş Broon F8 adlı spor otomobiller.

Teknik özelliklerine ve görünüşüne baktığımızda üst segment gerçek bir spor otomobili aratmayan Broon F8, çocuklara yönelik geliştirilmiş elektrikli ve Android'li bir spor otomobil.

Broon

Broon F8 serisi otomobiller, opsiyonel olarak Android işletim sistemine sahip 7 inch'lik bir tablet ile geliyor. Bu tablet sayesinde otomobilin hızı öğrenilebildiği gibi araç içerisinde bulunan ses sistemi de kolaylıkla kontrol edilebiliyor ve seçilen müzikler çalınabiliyor.

Uzaktan kumandaya sahip olan otomobil istendiği takdirde uzaktan kontrol edilebiliyor. Ayrıca otomobilin her lastiğinde birbirinden bağımsız süspansiyon sistemi yer alıyor. Bu sayede de her zorlu yol ve hava koşulunda sürüş daha rahat sağlanıyor.

Broon

Broon F8 serisinde hızlı, yavaş ve tırmanma olmak üzere 3 farklı sürüş modu yer alıyor. Eğimli zeminleri algılayabilen otomobil tırmanma modu sayesinde kaymadan yoluna ilerleyebildiği gibi bu moda otomatik olarak geçiş yapıyor.

Sürüş güvenliğinin de üst seviyede tutulduğu Broon F8'de toplam 6 sensör bulunuyor. Eğer otomobilde herhangi bir sorun algılanırsa, bu sensörler sayesinde otomobilin çalışması durduruluyor ve olası tehlikelerin önüne geçilebiliyor. Ayrıca otomobil uzaktan kumanda ile de tek bir tuş ile durdurulabiliyor.

BroonŞimdilik prototip aşamasında olan Broon F8 kırmızı, siyah ve beyaz renk seçeneklerine sahip ve fiyatı ise seçilen özelliklere göre895 dolar ile 1000 dolar arasında değişiyor.

Teknolojinin son harikası diyebileceğimiz Android'li spor otomobil Broon F8 için yayınlanan tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.




Androidli Spor Otomobil Broon Tanıtım Videosu


PAYLAŞ