CnnTürk Multiplayer Live etkinliği Twitter Dünya Listesinde - Haberler - indir.com

CnnTürk Multiplayer Live etkinliği Twitter Dünya Listesinde

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 53 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Donanım

Cnn Türk kanalında Cuma geceleri yayınlanan program ''Multiplayer'' Dünya'da bir ilki gerçekleştirerek 7-8 Aralık tarihlerinde düzenledikleri ''Multiplayer Live'' etkinliğinde oyunseverleri 24 saat boyunca internet üzerinde yapılan canlı yayında ağırladı. 

Yakın bir zamanda dünyaca ünlü oyun yayıncısı IGN'i Türkiye'ye getirerek ses getiren Multiplayer düzenlediği Live etkinliği sayesinde Twitter üzerinde dünya trend topic sıralamasında üçüncü olmayı başararak Türk oyun piyasasını salladı. 

16 yayıncının bir araya gelerek 14 farklı oyunu bilgisayarlarında oynayıp bunu canlı olarak yayınladıkları etkinlik ilk gün 150 bin kişi tarafından izlenirken, #multiplayerlive hashtag'ı Twitter Dünya Trend Topic sıralamasında üçüncü, Türkiye sıralamasında ise 2. sıraya yükseldi. 

Multiplayer Live'ın 24 saatlik canlı yayın için bildirilen izleyici verileri ise şöyle

- 153 bin tekil kişi tarafından toplam 260.656 kere izlenme,

- Toplam 30.581 saat izlenme süresi,

- İzleyiciler tarafından atılan 167.280 adet chat mesajı,

- 24 saatlik yayında ortalama 1.294 kişi tarafından izlenme,

- 50 kişiye toplam 10 adet hediye dağıtımının yanı sıra 14 saat Trend Topic'de kalan #multiplayerlive hashtag'i ise yaklaşık olarak 2.5 milyon kişi tarafından görüldü. 

Son zamanlarda oyuncuların ilgisini daha fazla çekmeyi başaran elektronik sporlar Multiplayer Live organizasyonu sayesinde ne denli önemli bir rol oynadığını da ispat etmiş oldu. 

Her hafta sonu düzenlenmeye devam eden canlı yayınlara Multiplayer Live bağlantısına tıklayarak erişebilir, Cumartesi günleri 16 saat ve Pazar günleri ise en az 8 saat boyunca takip edebilir ve etkinliğe özel olarak hazırlanmış olan fragmanı da aşağıdaki videodan izleyebilirsiniz.

Multiplayer Live Fragmanı 





PAYLAŞ