Clubhouse'a yeni özellikler geldi - Haberler - indir.com

Clubhouse'a yeni özellikler geldi

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-02-08 18:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

 Son dönemde hem ülkemizde hem de dünya genelinde büyük ilgi gören sosyal medya platformlarından birisi olan Clubhouse için yeni özellikler geliyor. Şirketin kurucuları olan Paul Davison ve Rohan Seth, tarafından Clubhouse Townhall odasında soruları cevaplarken, yeni özelliklere dair açıklamalarda yapıldı. Başlıca olarak 5 bin katılımcı üst limitinin kaldırılacağı belirtilirken, duyurulan özellikler ise Twitter üzerinden paylaşıldı. Platformu birçok ünlü isimde kullanmaya başlarken, sınırlı kullanıcı sayısına rağmen gündemde kalmaya devam ediyor.

Sesli iletişim yapısına sahip olan bu servise üyelik için ise davet koduna ihtiyacınız bulunuyor. Davet kodunuz yok ise kayıt olmak için sıraya girmeniz gerekiyor. Geçtiğimiz günlerde Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ta söz konusu platformun üyeleri arasına dahil olmuştu.

Elon Musk'tan Clubhouse'da Robinhood CEO'sunu zorlayan açıklamalarElon Musk'tan Clubhouse'da Robinhood CEO'sunu zorlayan açıklamalar

Clubhouse’a yeni özellikler geliyor

Platformun öne çıkan özelliklerinden birisi olan ilgili kişilere uygulanana üst katılımcı sayısı yer alıyor. Platformun kurucuları ise yakın zamanda bir katılımcı üst limitinin olmayacağı ve sınırsız olacağını belirtiyor. Bir başka özellik olan bazı odalara dahil olmanın katılım ücreti olarak görülüyor. Kurucular ise bu odalara giriş için ödeme sistemi geliştirileceğini belirtiyor. Ayrıca yakın zamanda platforma marka katılımının da yer alacağı belirtiliyor.

Son günlerin yükselen yıldızı olan Clubhouse, yenilikçi özellikleri ile piyasada kullanıcılar tarafından nasıl karşılanacak göreceğiz. Şuan için üyelikler davetiye usülü olurken, ilerleyen dönemlerde yeni üyelik sistemlerinin de dahil olması bekleniyor.


Clubhouse davetiyesi nasıl alınır?Clubhouse davetiyesi nasıl alınır?

PAYLAŞ