Clubhouse yayıncıları artık para kazanabilecek - Haberler - indir.com

Clubhouse yayıncıları artık para kazanabilecek

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 41 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-04-27 09:01:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Sosyal Medya

Son dönemlerin en popüler sosyal ağlarından bir tanesi olan Clubhouse için yeni bir para kazanma sistemi geliştirildi.

Sesli iletişim uygulaması olarak tanıtılan ve kısa süre içerisinde tüm dünyada yaygın bir şekilde kullanılmaya başlanan Clubhouse, içerik üreticileri için yeni para kazanma yolları sunmaya hazırlanıyor. İçerik üretenleri desteklemek ve daha fazla içerik üretimi için teşvik etmek isteyen Clubhouse yönetimi, üreticilere kullanıcılar tarafından para gönderilmesini sağlayacak özelliği devreye alıyor.

Clubhouse verileri de sızdırıldı!Clubhouse verileri de sızdırıldı!

Clubhouse para kazanma sistemi nasıl işleyecek?

Kullanıcılar profillerde yer alan para gönderme butonları üzerinden kolay bir şekilde para aktarımı yapabilecek ve içerik üreticilerine destekleyebilecek. Yeni sistemde konuşmaların gerçekleştiği odalardaki moderatörler de para kazanabilecek.

Clubhouse için geliştirilen bu yeni özellik, şu anda geniş katılımlı bir test süreci ile deneniyor. Yapılacak testlerin ardından herhangi bir sorun tespit edilmezse, Clubhouse için geliştirilen bu yeni özellik tüm kullanıcılara sunulacak. Özellik için bazı detaylar da resmi olarak paylaşıldı. Resmi açıklamalara göre şirket tarafından gönderilecek paralar üzerinde herhangi bir kesinti yapılmayacak. Böylece gönderilecek olan miktar, direkt içerik üreticisine aktarılmış olacak. İşlemlerin gerçekleşebilmesi adına sadece küçük bir işlem ücreti alınacak ve bu da yine işlem masrafları için kullanılacak.

Getirilecek olan para kazanma özelliğinin ne kadar verimlilik sunacağı oldukça önemli. Zira dünyanın en popüler uygulamalarından birisi olduğu için daha fazla içerik üreticisinin sisteme girmesini sağlayacak para kazanma imkanı, Clubhouse için yeni bir dönem başlangıcı da olabilir.




İlgili uygulamalar
Clubhouse Android uygulaması için açıklama geldiClubhouse Android uygulaması için açıklama geldi

PAYLAŞ