Clubhouse uygulamasının Android versiyonu yolda - Haberler - indir.com

Clubhouse uygulamasının Android versiyonu yolda

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 53 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-02-25 12:01:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Son dönemin popüler sosyal medya uygulamalarından birisi olan Clubhouse, Android uygulamasını piyasaya sürmek için çalışmalarını sürdürüyor. Bu yönde şirket birçok Android geliştiriciyi işe aldı. Sesli iletişim gerçekleştirilen Clubhouse yaratıcıları tarafından platformun Android sürümünü geliştirmek için çalışmalara başladı. iOS kullanıcıları sonrasında Android cihaz sahipleri de yakın bir zamanda Clubhouse uygulamasını kullanabilecekler.

Clubhouse ofisini ziyaret ettiğini belirten geliştirici Mopewa Ogundipe’den geldi. Gelişitirici konu hakkında Twitter’dan şu gönderiyi paylaştı. "Beni tanıyorsanız, muhtemelen yalnızca iOS uygulamaları hakkındaki düşüncelerimi biliyorsunuzdur. Bu nedenle, sosyal ağın Android'e aktarılmasıyla uğraşan ekibe katıldığım için heyecanlıyım."

Facebook, Clubhouse'a benzer bir uygulama üzerinde çalışmaya başladıFacebook, Clubhouse'a benzer bir uygulama üzerinde çalışmaya başladı

Clubhouse’ın Android sürümü geliyor

Geliştirme aşamasının ne derecede olduğu ve ekibin büyüğü ise belirtilmiş değil. Ancak yakın bir zamanda Android platformunda uygulamanın yer alması bekleniyor. Clubhouse sosyal ağı baktığımız zaman Mart 2020 tarihinde faaliyete geçti. Ancak 2021 başında uygulama çok hızlı bir şekilde büyüme gösterdi. Şubat ayında 16 gün boyunca sosyal ağın kullanıcıları ikiye katlandı ve 3.5 seviyesinden 8 milyon kullanıcıya yükseldi.

Bazı kullanıcılar hizmetteki verilerin gizliliği noktasında endişelenmeye başladılar. 22 Şubat’ta bilinmeyen bir kullanıcı “birçok odadan” aldığı konuşmaları bir üçüncü taraf sitede yayınlanabileceği ortaya çıktı. Clubhouse sözcüsü ise sosyal ağın ihlalde yer alan kişiyi kaclıcı olarak engellendiğini ve yeni güvenlik kuralları getirdiğini söyledi. Bakalım Clubhouse uygulaması Android cephesinde yayınlandığı zaman ne derece ilgi görecek göreceğiz.  


İlgili uygulamalar
Clubhouse'ın dünya genelindeki indirme sayısı açıklandıClubhouse'ın dünya genelindeki indirme sayısı açıklandı
Clubhouse, veri ihlali ile karşı karşıyaClubhouse, veri ihlali ile karşı karşıya

PAYLAŞ