Clubhouse uygulamasında davetiye dönemi sona erdi - Haberler - indir.com

Clubhouse uygulamasında davetiye dönemi sona erdi

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 3 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-07-23 09:00:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Pandeminin başında popüler olan sesli görüşme uygulaması olan Clubhouse için davetiye sisteminin yolun sonuna gelindi. Yapısı ile farklı bir sosyal mecra olmayı başaran Clubhouse, davetiye sistemi ile üyelik almayı kapattı. Artan sohbet uygulamaları arasında birden popüler olan ve patlama gerçekleştiren Clubhouse, kayıt sistemi ile dikkatleri çekmişti. Davetiye sistemi ile herkesin üye olamadığı Clubhouse için yeni bir karar alındı. Bu zamana kadar hesap oluşturmak için bir üyeliği olan kişinin, davetiye linki göndermesi gerekiyordu. Herhangi bir kullanıcı tarafından telefon numaraya gönderilen davetiye sistemi ile Clubhouse platformuna üye olabiliyordunuz.

Clubhouse davetiye sistemi kaldırıldı

Spotify'dan Clubhouse rakibi uygulama sonunda duyurulduSpotify'dan Clubhouse rakibi uygulama sonunda duyuruldu

Uygulamayı bu hafta hem iOS hem de Android ekosistemi için erişime açan yetkililer, kayıt olma aşamasında yeniliğe gittiklerini duyurdu. Her hafta kademeli bir şekilde üye dahil edeceklerini açıklayan yetkililer, açıklamaya göre sosyal platforma katılmak için davetiye gerek olmadan başvuru yapılabilecek. Davetiye sistemi kalksa da, uygulama hala rakipleri gibi tamamen üyeliğe açılmış değil. Güncel olarak 10 milyon kişinin başvurusu değerlendirilirken, şirketin bunları aşamalı olarak onaylayacaklarını belirtiyor. Onay sürecinin Çarşamba günleri olduğunu belirten Clubhouse, bu sayede her hafta yeni yüzler dahil ederek platformu genişleteceklerini belirtiyor.

Uzun süredir hem iOS hem de Android beta süreçlerinin sona erdiğini açıklayan şirket, Logo tarafından ise değişikliğe giderek uygulamanın yeni yüzü olarak 21 Savage’nin menajeri Mezzy’i seçti.

Clubhouse kayıt olma

  • App Store veya Google Play Store’dan uygulamayı telefonunuza yükleyin.
  • Telefon numaranızı yazın ve sonrasında gelen kodu istenen yere girin.
  • Hesabınız beklemeye alınacak ve sıranız geldiğinde onaylanacaktır.

Ayrıca Clubhouse için Backchannel dönemi de başlatılmıştı. Bu özellik ile sıradan sesli iletişim uygulamasına mesajlaşma desteği getirildi. Kullanıcıların metin tabanlı mesajlar da gönderebilecekler.


Clubhouse podcast platformu TED ile ortaklığa gidiyorClubhouse podcast platformu TED ile ortaklığa gidiyor
Clubhouse sonunda mesajlaşma özelliğine kavuşuyorClubhouse sonunda mesajlaşma özelliğine kavuşuyor

PAYLAŞ