Clubhouse podcast platformu TED ile ortaklığa gidiyor - Haberler - indir.com

Clubhouse podcast platformu TED ile ortaklığa gidiyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 56 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-07-13 09:00:01
Editör : Ayça Yurttaarslan
Kategori : Teknoloji

Bu senenin en popüler sosyal medya uygulamalarından olan Clubhouse sektörde artan rakiplerinin önüne geçebilmek için podcast platformu TED’le iş ortaklığı kuracak.

Ülkemizde yavaş yavaş popülerliğini arttıran Clubhouse’un dünya genelinde büyük bir kitlesi var. Clubhouse’un artan popüleritesi karşısında Twitter ve Facebook gibi dev şirketlerde harekete geçmiş ve rakip platformlar yayımlamıştı. Ancak piyasadaki rakiplerine aman vermek istemeyen şirket kullanıcı kitlesini kaybetmemek adına yeni bir hamle yaptı.

Clubhouse davetiye sistemi kalkabilirClubhouse davetiye sistemi kalkabilir

Platforma yeni özellikler kazandırmak için harekete geçen şirket dünyanın en büyük poadcast platformlarından biri olan TED ile yeni bir ortaklığa imza attı.

İş birliğinin ilk adımı olarak “Thank Your Ass Off” olarak adlandırılan ilk sunum yarın 18.00’da gerçekleşecek. Şirketlerin yaptığı anlaşmaya göre TED, bu sunumlarda kendi içeriklerini pazarlamakta veya ürün yerleştirmekte özgür olacak. Elbette bu ortaklık sadece konuşma için değil. Sık sık özel sunumlar düzenlenecek. Ancak Türkçe içeriklerin gelip gelmeyeceği konusunda henüz bir bilgi paylaşılmadı. Sunumla ilgili şimdilik bilinen tek şey sunum İngilizce olarak gerçekleştirileceği.

Clubhouse davetiye sistemi kalkabilir

Eğer Clubhouse kullanıyorsanız sohbet odalarında sıklıkla iş hayatı üzerine konuşmaların olduğunu fark etmişsinizdir. TED konuşmaları da genel olarak iş gündemi üzerine gerçekleştiriliylor. Bu nedenle iki şirket arasına imzalanan ortaklığın Clubhouse içeriklerine büyük bir katkı sağlayacağını söylemek yanlış olmaz.

Bugünlerde Clubhouse’un diğer şirketlerle büyük bir rekabet içinde olduğu düşünüldüğünde de bu ortaklığın uygulamaya kullanıcı kazandıracağını söyleyebiliriz.


Facebook'dan Clubhouse rakibi Live Audio Rooms görüntülendiFacebook'dan Clubhouse rakibi Live Audio Rooms görüntülendi
Spotify'dan Clubhouse rakibi uygulama sonunda duyurulduSpotify'dan Clubhouse rakibi uygulama sonunda duyuruldu

PAYLAŞ