Clubhouse, kullanıcılarına para kazandırmak için yenilendi - Haberler - indir.com

Clubhouse, kullanıcılarına para kazandırmak için yenilendi

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 22 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-03-15 21:31:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Uygulama

Son zamanların en popüler platformlarının başında gelen Clubhouse içerik üreticileri için yeni bir destek programı sunacağının bilgisini verdi. Platform ilk kez kullanıcılarına telif ödeyeceği bir sistem başlatacağının bilgisini verdi. 

Clubhouse üzerinden para kazanmak yapılan yeniliklerle mümkün olacak. Birçok kullanıcı, platformun ilk açıldığı günden bu yana bu şekilde bir sistemin geleceği günü hayal ediyordu. Sonunda uygulama geliştiricileri bu konuda ilk hamlesini gerçekleştirmiş oldu. Başlangıç olarak kısıtlı sayıda da olsa belli başlı içerik üreticilerine maddi destek sağlayacağı dile getirildi. 

Clubhouse, veri ihlali ile karşı karşıyaClubhouse, veri ihlali ile karşı karşıya

Clubhouse para kazandırmaya başlıyor

Yaratıcı sosyal medya kullanıcıları için Clubhouse Creator First programı bugün içerisinde şirketin resmi Twitter hesabı üzerinden resmi olarak duyuruldu. Ses bazlı canlı sohbet uygulaması, daha fazla kişiye ulaşmak isteyen kullanıcılara özel bir sistem başlattı. Fakat neredeyse dünyanın her yerinden alım yapılan programın şu an için 20 içerik üreticisi ile sınırlandırdığı dile getirildi.

Bu seans içerisinde kullanıcılara maddi ve manevi olarak destek sağlayacak olan Clubhouse şu cümleler ile içerik üreticilerine destek vereceği yeni programı da özetledi; “Clubhouse Creator First, Clubhouse’daki hevesli içerik üreticilerinin harika sohbetler düzenlemesine, kitlelerini oluşturmalarına ve para kazanmalarına yardımcı olmak için tasarlanmış bir hızlandırma programıdır. Eğer siz de bunun bir parçası olmak istiyorsanız lütfen başvuru yapın!”

Clubhouse Creator First programına başvuru nasıl yapılır?

Clubhouse Creator First programında yer almak isteyen kullanıcılar için form sayfasına yönlendirilen bir bağlantı linki paylaşılıyor. Burada kullanıcıların çeşitli kişisel bilgilerini paylaşmaları talep edilirken, ne tür içerikler hazırladıkları, günlük erişim sayıları gibi ayrıntıla verilmesi de isteniyor. Aynı zamanda Clubhouse ekibinin incelemesi için 3 dakikalık örnek bir ses kaydı da talep edilmektedir. İsteyen herkes Clubhouse platformunu kullanarak kazanç elde edilirler. 

Şu an için sadece iOS işletim sistemi bulunan akıllı cihazlarda desteklenen Clubhouse uygulaması son raporlara göre App Store platformunda 8 milyondan fazla indirme sayısına ulaştı. Katılımcıların davetiye gönderilmesi sebebiyle kayıt olunabilecek olan bu platform, yakın bir zaman içerisinde Android platformlarında da yerini alacak. Fakat şu an için bu konu ile ilgili olarak bir tarih paylaşılmış değildir. 

 


İlgili uygulamalar
Clubhouse uygulamasının Android versiyonu yoldaClubhouse uygulamasının Android versiyonu yolda
Clubhouse'a rakip olarak Twitter, Spaces özelliğinin Android testlerine başladıClubhouse'a rakip olarak Twitter, Spaces özelliğinin Android testlerine başladı
Xiaomi MiTalk ile Clubhouse'a rakip oluyorXiaomi MiTalk ile Clubhouse'a rakip oluyor

PAYLAŞ