Clubhouse davetiyesi nasıl alınır? - Haberler - indir.com

Clubhouse davetiyesi nasıl alınır?

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 14 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-02-06 15:01:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Uygulama

Son dönemlerde adından sıkça söz ettiren sosyal medya platformlarından biri haline gelen Clubhouse'a gösterilen ilgi her geçen gün artmaya devam ediyor. Sadece iOS akıllı cihazlarda yer alan uygulamayı bu kadar cazip hale getiren davetiye ile erişim sağlanıyor olmasıdır. Clubhouse üzerinden davetiye almanın yolları nelerdir? Konu hakkında yazımızdan bilgi edinebilirsiniz. 

Clubhouse, uygulaması her geçen gün adından sıkça söz ettiren platformlar arasında yer alıyor. Ses temelli teni nesin sosyal medya platformu olan Clubhouse, ana akım sosyal medyalardan sıkılanlar için eğlenceli bir alternatif olarak değerlendiriliyor. Platformda kullanıcılar özel sohbet odalarıyla beraber sadece sesli bir şekilde diğer kullanıcılarla iletişim kurabilir. En ilginç özelliklerden biri de sadece özel davetiyeler ile kullanıcıların platforma girebiliyor olmasıdır. Clubhouse, platformu üzerinden nasıl davetiye alınır bilgi almak için yazımızdan faydalanabilirsiniz. 

Ses temelli sohbet uygulaması; Clubhouse!Ses temelli sohbet uygulaması; Clubhouse!

Clubhouse nedir, neler vadediyor?

Yazılı ya da görsel şekilde herhangi bir gönderinin paylaşılmadığı, yani alışılmış olan ana sayfa akışının bulunmadığı bir sosyal ağ platformu olarak kullanıcıların karşısına çıkan Clubhouse'da etkileşim sadece sesli sohbet odaları üzerinden gerçekleşiyor. Bu sayede ise kullanıcılara yazılı ve görselli bilgi kirliliğinden arındırılmış bir alan sağlanıyor. Bununla beraber kullanıcılara fikir üretme ve bunları da samimi bir şekilde paylaşma motivasyonu sağlanıyor. 

Clubhouse davetiyesi nasıl alınır?

  • Bireysel davetiye
  • Diğer sosyal medya platformları
  • Clubhouse üyesi arkadaşlar

Şu an için sadece iOS kullanıcıları için sunulan Clubhouse'a bekleme listesine girmenize gerek kalmadan katılım sağlamak için uygulamayı kullanan bir kullanıcıdan davetiye almak gerekiyor. Fakat bunun dışında eğer kendinize güveniyorsanız uygulayabileceğiniz birkaç farklı yöntem vardır. 

Bireysel davetiye

Clubhouse  uygulamasına giriş yapabilmenin en basit ve pratik yolu, uygulamayı zaten kullanan kişilerden bireysel bir davetiye almaktır. Bu, ilk aşamada basit gibi gözüküyor olsa da her kullanıcının kaydoldukları sadece iki davetiye gönderme hakkı bulunduğunu da unutmamak gerekir. Bunun dışında herhangi bir kişi uygulamayı ne kadar çok kullanırsa o kadar çok davet hakkı kazanabilir. 

Diğer sosyal medya platformları

Clubhouse platformuna giriş yapmak için heyecanla bekliyorsanız doğrudan herhangi bir kişiden bağlantınız bulunmuyorsa, Twitter ve Instagram gibi diğer sosyal medya platformlarında davetiye istemekte oldukça akıllıca olacak gibi gözüküyor. Bu platformda yedek davetiyesi olan bir arkadaşınız yoksa bile #Clubhouse hashtagiyle paylaşım yaparak başkalarının dikkatini çekebilir ve kendiniz için bir davetiye bulabilirsiniz.

Clubhouse üyesi arkadaşlar

Clubhouse platformuna katılım göstermenin davetiye gerektirmeyen bir başka yolu daha vardır. Bunun için öncelikle Clubhouse uygulamasını akıllı cihazınıza indirmeniz ve kendinize bir kullanıcı adı belirledikten sonra hesabınızı onaylamanız gerekir. Bu işlemlerin de ardından Clubhouse kullanıcı arkadaşlarınız, sizin uygulamaya katıldığınıza dair bir bildirim alır ve yedek davetiyeleri olmasa dahi size uygulamaya erişim verilir. Uygulamayı kullanan çok sayıda arkadaşınız varsa "davet edilmek" için en iyi yöntemin bu olduğu söylenebilir. Clubhouse platformu her geçen gün daha da popüler şekilde gelişim göstermeye devam ediyor. 


İlgili uygulamalar

PAYLAŞ