Clubhouse davetiye sistemi kalkabilir - Haberler - indir.com

Clubhouse davetiye sistemi kalkabilir

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 39 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-06-01 16:30:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Uygulama

Geçtiğimiz yıl içerisinde kullanıma sunulan ve bu yılın ilk aylarından itibaren de popülerliği gittikçe artan Clubhouse, bir süre önce Android uygulamasını da kullanıcıların beğenisine sunmuştu. Clubhouse'a olan ilgi geçtiğimiz aylarda olduğu kadar yüksek olmasa da platforma üye olmak adına hala davetiye gönderilmesi gerekiyor. Fakat yaz aylarından itibaren Clubhouse'a girmek adına bir davetiyeye ihtiyaç duyulmayacak. 

Clubhouse kısa bir süre önce yapılan açıklamalara göre, yavaş yavaş genişleme sürecinde doğrudan bilinçli olarak hareket edildiği bildirildi. Gün geçtikçe karşısına önemli rakiplerin geçmesine rağmen bu plandan vazgeçmeyen şirket, önceliği sunmuş olduğu özellikler ile sağlamlaştırmaya ve sunucularını güçlendirmeye vermişti. Fakat konu ile ilgili olarak yapılan son açıklama, Clubhouse'u herkesin kullanımına sunmaya hazırlandığını gösteriyor. Clubhouse’un son “Town Hall” toplantısında aktarılan bilgilere göre, servisin Android üzerindeki kullanıcı sayısı ise şimdiden 2 milyonu geride bırakmış durumdadır. Mayıs ayının ilk günlerinde yayınlanan uygulamanın özellikleri açısından iOS uygulaması ile aynı seviyede olmamasına rağmen aktarılan bu bilgi, Android kullanıcılarının Clubhouse'u sabırsızlıkla beklediğini gösteriyor. 

Clubhouse alternatifi Twitter Spaces için takipçi limiti geldiClubhouse alternatifi Twitter Spaces için takipçi limiti geldi

Clubhouse tarafından yapılan planlara göre, eğer işler planlandığı gibi gitmeye devam ederse bu yaz itibariyle platforma dahil olmak için davetiye formatına gerek kalmayacak. Bu süreç içerisinde Clubhouse platformunun yeni kullanıcıları karşılamak için sorun yaşamaması için altyapısını sağlamlaştıracağı aktarıldı. İlk popülerliğini kaybeden Clubhouse için yolun bundan sonrasını nasıl ilerleyeceğini yakın zamanda görmek mümkün olacak. 

 


İlgili uygulamalar
Clubhouse Android sürümünün beta sürecine başlanıyorClubhouse Android sürümünün beta sürecine başlanıyor
Clubhouse Android'de yerini aldıClubhouse Android'de yerini aldı
Clubhouse, Android kullanıcılarına bu hafta kavuşuyorClubhouse, Android kullanıcılarına bu hafta kavuşuyor

PAYLAŞ