Clash Royale Resmi Olarak İndirilmeye Sunuldu! - Haberler - indir.com

Clash Royale Resmi Olarak İndirilmeye Sunuldu!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 22 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-03-04 12:21:12
Editör : Hümeyra Aydınlı
Kategori : Donanım

Tüm dünyayı kasıp kavuran mobil oyunu Clash Royale, aralarında Türkiye'nin de bulunduğu çok sayıda ülkede resmi olarak yayınlandı. Daha önce Yeni, Zellanda ile sınırlı olan oyun beraberinde Türkçe dilini de desteklemeye başladı.

Supercell firması tarafından hem Android hem de iOS tabanlı mobil cihazlar için geliştirilen Clash Royale oyunu daha önce belirli ülkelerde bazı kısıtlamalar ile yayınlanmıştı. Bu ülkeler arasında ne yazık ki Türkiye yoktu. Oyun artık hiç bir kısıtlama olmadan çok sayıda ülkede resmi olarak yayınlandı.

Supercell firmasının geliştirmiş olduğu yeni mobil oyun Clash Royale geçtiğimiz Ocak ayında piyasaya sunulmuştu. Ancak sadece yurtdışında bazı ülkelerde indirilebilir durumdaydı. Ülkemizde kullanıcılar ise oyunu APK dosyası üzerinden indirebiliyordu.

Nihayet Türk oyun severleri sevindiren haber geldi. Clash Royale mobil oyunu ülkemiz dahil birçok ülkede indirilmeye sunuldu. Bunun yanı sıra oyuna Türkçe dil desteği geldi.

Clash of Clans oyunundan esinlenerek geliştirilen Clash Royale, online tabanlı oynanabilen bir kart oyunudur. Clash of Clans kahramanlarını temsil eden kartları toplayarak oynayabileceğiniz oyunda amaç kartların yeteneklerini kullanarak rakiplerinizin kart destelerini yıkmaya çalışıyorsunuz.

Android ve iOS tabanlı cihazlar için uygulama mağazaları üzerinden ücretsiz olarak sunulan Clash Royale, Türkçe dil seçenekli bir şekilde indirilmeye sunuldu. Aşağıdaki bağlantıdan hemen indirin!

 

 

 




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ