Clash of Clans Yapımcısının 2013 Net Geliri Açıklandı - Haberler - indir.com

Clash of Clans Yapımcısının 2013 Net Geliri Açıklandı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 4 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Clash of Clans ve Hay Day isimli mega popülerlik kazanmış mobil oyunların geliştiricisi Supercell'in 2013 yılında elde ettiği gelir paylaşıldı. Buna göre şirketin 2013 yılını 1.1 milyar TL net gelirle kapattığı açıklandı.

Bir çiftliği yöneterek para kazandığınız ve elde ettiklerinizle çiftliğinizi geliştirdiğiniz Hay Day oyunu ile son derece ilginç bir yapıya sahip olan savaş ve savunma stratejisi türünde fenomen haline dönüşen bir oyun olan Clash of Clans oyunlarının geliştiricisi Supercell şirketinin karlılık oranı açıklandı.

Clash of Clans indir

Android ve iOS platformlarında sadece 2 mobil oyunu bulunan şirket 2012 yılı sonunda yaptığı karlılık açıklamasında net gelirinin 130 milyon USD olduğunu bildirmiştir. Bu yıl ise Clash of Clans ile hızlı bir yükseliş kaydeden Supercell, 2013 yılını 1.1. Milyar TL net gelir elde ederek kapattı. Bir yıllık zaman diliminde gelirlerini on kat artıran şirket, bu büyüme ile birlikte bir geliştiricinin akıllıca hayata geçirdiği projeler ile nasıl hızlı bir şekilde büyüyebileceğini de göstermiş oldu.

Hay-day indir

Ayrıca geçtiğimiz yıl iOS platformunda yayınlanarak en çok oyunlar arasına girmeyi başaran Hay Day'in Android versiyonunu yayınlaması da bu büyümedeki önemli faktörler arasında yer almakla beraber Supercell tarafından gelen bilgiye göre önümüzdeki ay içerisinde Boom Beach isimli yeni bir mobil oyununda yayınlanacağını ve oyun ile ilgili gelişmeleri takip ediyor olacağımızı da buradan duyurmuş olalım.

Clash of Clans ile Hay Day oyunlarının Android ve iOS sürümlerini aşağıdaki bağlantılar aracılığı ile cihazınıza indirebilirsiniz.





PAYLAŞ