Clash of Clans için büyük güncelleme geliyor - Haberler - indir.com

Clash of Clans için büyük güncelleme geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 46 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-11-16 11:59:13
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Oyun

Bir zamanlar ciddi popülerliğe sahip olan ve hala birçok oyuncunun takip ettiği Clash of Clans'tan yeni bir haber geldi. Clash of Clans'ın Aralık ayında güncelleme yayınlanacağı öğrenildi.

iOS'lar için 2012 yılında, Android'ler, içinse 2013 yılında mobil platformlarda yerini alan Clash of Clans, çıkışıyla beraber mobil camiada büyük ses getirmişti. Çevrimiçi oynanan strateji oyununda, düşmanlarınıza karşı kendi köyünüzü koruyup geliştiriyorsunuz. Çeşitli savunma mekanizmaları inşa ederek, asker yetiştiriyorsunuz. 2013 yılında çıkmış olmasına rağmen hala oyuncu kitlesine sahip olan Clash of Clans, döneminde birçok rekora da imza atmıştı. Supercell'in yapımcılığını üstlendiği oyun, yeni bir haberle yine oyun dünyasının gündemine geldi. Clash of Clans, oyuncuları için yeni bir güncelleme yayınlamaya hazırlanıyor.

2012-2013 yılında piyasaya sürülen Supercell'in yapımcılığını üstlendiği Clash of Clans, yeni yayınlayacağı güncellemenin haberiyle oyun dünyasının gündeminde yerini aldı. Hem ülkemizde hem de dünyanın diğer ülkelerinde büyük bir kitleye sahip olan oyun için, geniş çaplı bir güncelleme gelecek. Bu güncellemeden sonra, oyunda gözle görülür değişiklikler olacak. Reddit kullanıcısı Chief Spencer tarafından bulunan dosyalar sayesinde ortaya çıkan bilgiler de, Aralık ayında Clash of Clans için büyük çaplı bir güncelleme yayınlanacağı söylendi. Bilgiler arasında, yeni içeriklerden  Barbarian King heykelinin tanıtılmış olması göze çarpan konulardan birisi. Oyuna, Town Hall 4 üzerinden açabileceğiniz bir liman eklenecek. Bu limana sahip olmak için 50 bin altın ödemeniz gerekecek. Bu limanın, günlük görevleri açacağı düşünülüyor. Bunun yanında yeni hava savunma yöntemleri de oyunda yer alacak. Clash of Clans'ın güncellemesinin, Aralık ayında yayınlanması bekleniyor.

 




İlgili uygulamalar

PAYLAŞ