Clash of Clans: Clan Wars, 22 Nisan'da Yayınlanacak - Haberler - indir.com

Clash of Clans: Clan Wars, 22 Nisan'da Yayınlanacak

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 31 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Sosyal Medya

Geçtiğimiz yılın en çok kazanan mobil oyunları arasında yer almayı başaran Supercell Games'in popüler oyunu Clash of Clans için Clan Wars adında yeni bir güncellemenin yayınlanacağı duyuruldu.

Oyuncuların gruplar kurarak diğer oyuncularla çevrimiçi mücadele edebilmelerini konu alacak olan güncellemeyle beraber aynı zamanda normal oyundayken ilgili butona tıklayarak klan savaşları bölümüne geçilebilecek. Bu bölümde oyunculara ait bir üs olacağı gibi kendilerine ait köyleri taşıyamayacaklar.

Clash of Clans: Clan Wars

Ayrıca güncellemeyle beraber savaşların süresinin iki güne çıkacağı oyunda ilk gün savaş hazırlığı ile ikinci gün ise klanlar ile savaşlar yapılarak geçecek. Savaşlarda galip gelen klanlar ise zengin bir hediye torbasının da sahibi olacak.

Grup savaşlarının son dönemlerde giderek popüler olduğunun farkına varan Clash of Clans: Clan Wars güncellemesi 22 Nisan'dan itibaren Android ve iOS platformunda dağıtılmaya başlanacak.

Clash of Clans: Clan Wars için yayınlanan videoyu izleyebilir ve normal oyunu aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla mobil cihazınıza indirebilirsiniz.




Clash of Clans: Clan Wars Tanıtım Videosu


PAYLAŞ