Civilization VI 2 haftada 1 Milyon Sattı - Haberler - indir.com

Civilization VI 2 haftada 1 Milyon Sattı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2016-11-08 11:17:59
Editör : İsmail Emrah Demirayak
Kategori : Oyun

Firaxix Games ekibi tarafından geliştirilen strateji oyunu Civilization VI çıkışıyla beraber ilgiyi üzerine topladı. Oyun, 2 hafta içerisinde 1 milyon satışa ulaşmayı başardı.

Firaxix Games tarafından geliştiriken ve 2K Games tarafından yapımcılığıüstlenilen strateji oyunu Civilization, piyasaya ilk olarak 1991 yılında sürüldü. Oyundaki amaç, yüzyıllar boyunca ayakta kalmayı başarabilecek bir medeniyet kurmak. M.Ö. 4000 yılında başlayan oyun, yakın geleceğe kadar geliyor. Geçtiğimiz günlerde sevilen strateji oyunu yeni serisini oyuncularla paylaştı. Civilization VI, çıkışıyla beraber gördüğü ilgiyi satış rakamlarıyla kanıtladı. Henüz çıkışının üzerinden 2 hafta geçmiş olan strateji oyunu Civilization VI, 1 milyon civarında satış rakamına ulaştı.

Firaxix Games'in geliştirdiği strateji oyunu Civilization'ın, altıncı serisi Civilization VI 20 Ekim tarihinde piyasaya sürülerek oyuncularla buluşturulmuştu. 20 Ekim tarihinde çıkış yapan oyunun üzerinden henüz iki hafta. Geçen bu kısa sürede Civilization VI, ulaştığı satış rakamlarıyla gündeme geldi. Oyun bu süreç içerisinde 1 milyon civarı satış rakamına ulaştı. Daha önceki serisinde, 1,47 milyon kopya satarak yine başarılı olmuştu. Genel olarak her serisinde ilgi gören oyunun en çok satan serisi, 9 milyon ile Civilization V oldu. Serinin  Take Two'nun son finansal raporundaki açıklamaya göre toplamdaki satış sayısı 35 milyon civarında. Starteji oyunu severlerin keyifle oynadığı oyun, milattan önceki çağlarda başlıyor. Bu çağlarda kurmuş olduğunuz medeniyeti yakın çağlara kadar sürdürebilmek oyundaki amacınız oluyor.

 

 





PAYLAŞ