Civilization 6 Büyüyor! - Haberler - indir.com

Civilization 6 Büyüyor!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 18 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-11-22 14:05:00
Editör : Emirkan Damar
Kategori : Donanım

Civilization VI, yapımcı Fraxis'in şimdiye kadar gelecek olan en büyük genişleme paketi Gathering Storm ile yenilenip, büyüyecek!

Yapılan her farklılıklar, her şeyi etkileyecek!

Oyuncuların kararları sonucu oluşan: iklim değişiklikleri, yanardağlar, fırtınalar, seller ve çevre şehirleri etkileyebilecek kuraklıklar ön plana çıkacak. Ufak bir örnek vermek gerekirse, çok fazla ağaç kesilmesi sonucunda bir kuraklık oluşabilecek. Oyuncular, bu etkileri de ortadan kaldırmak için yeni özel geliştirmelerle ilgilenmek zorunda kalacak. Pakette: deniz yükselmeleri ve karbondioksit seviyelerinin azaltılmasına yardım eden fütüristik teknolojilere sahip olmak adına Teknoloji ve Yurttaşlık ağaçlarını derinleştiren yeni nesil bir dönem de bulunuyor.

Civilization VI 2 haftada 1 Milyon SattıCivilization VI 2 haftada 1 Milyon Sattı

CIVILIZATION VI COLLECTOR EDT. sistem gereksinimleri

Gelmesi beklenen yeni genişleme paketi Civilization VI: Gathering Storm, 19 Şubat 2019'de, PC platformlarında tamamen piyasaya sürülecek. Yapımda bir çok diplomatik ve bir çok savaş modları da yer alacak ve oyun tutkunları, istedikleri seçenekleri istediği gibi tercih edebilecek. Kısaca söylemek gerekirse oyuncular, tarihin başlangıcından geleceğe muazzam adımlar takip edebilecek ve yeni demokratik sistemler geliştirebilecekler.




Civilization VI Sistem GereksinimleriCivilization VI Sistem Gereksinimleri
CIVILIZATION VI COLLECTOR EDT. sistem gereksinimleriCIVILIZATION VI COLLECTOR EDT. sistem gereksinimleri
CIVILIZATION BEYOND EARTH sistem gereksinimleriCIVILIZATION BEYOND EARTH sistem gereksinimleri

PAYLAŞ