Çinli akıllı telefon üreticisi Oppo, Türkiye'de çağrı merkezi açtı - Haberler - indir.com

Çinli akıllı telefon üreticisi Oppo, Türkiye'de çağrı merkezi açtı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 33 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-10-08 17:04:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Türkiye’deki Pazar payını güçlendirmeye devam eden Çinli teknoloji şirketi Oppo, şimdi ise müşterilerine daha hızlı cevaplar ve çözümler üretebilmek adına ülkemizdeki ilk çağrı merkezini kullanıma sundu. Çinli telefon üreticileri Xiaomi, Huawei ve Oppo gibi isimler özellikle sunmuş oldukları fiyat performans modelleri ile oldukça tercih edilen cihazlar olmaya devam ediyorlar. Durum ve ilgi böyle olunca şirketler ise kullanıcı deneyimini her zaman üst seviye tutmak adına yeniliklerini ve desteklerini geliştirmeye devam ediyorlar. Bu desteğe yönelik önemli bir hamle ise Oppo cephesinden gelirken, Türkiye’deki çağrı hizmetini kullanıma açmış oldu. Ülkemiz operasyonlarına yılın başından beri sürdüren şirket global ofisinden destek alan çağrı merkezi hizmetini ülkemiz kullanıcılarına sundu.

Oppo Çağrı Merkezi, Türkiye’de Aktif

Oppo’dan yarım saatte batarya dolduran hızlı şarj!Oppo’dan yarım saatte batarya dolduran hızlı şarj!

Resmi internet sitesi üzerinden açıklama gerçekleştiren Oppo Türkiye, bu noktada kullanıcıların 0850 433 67 76 numaralı hat üzerinden erişebileceklerini ifade etti. Pazartesi ile Cumartesi günleri arasında hizmette olacak bu hizmetin ücretlendirmesi ise şehir için konuşma tarifesi olarak gerçekleştirilecek. Oppo Türkiye, çağrı merkezi kapsamında garanti kontrolü, teknik destek, servis yönlendirmesi ve menü desteği gibi birçok çözüm desteği sunabilecek. Bu sayede Oppo kullanıcıları basit sorunlarında servise gitmesine gerek kalmadan çağrı hizmeti üzerinden destek alabilecek.

Oppo Türkiye Genel Müdürü Wijian Zhou ise daha iyi bir müşteri deneyimi için şu sözleri dile getirdi; Yatırımlarımıza devam ederek en sevilen markalar arasına adımızı yazdırmayı hedefliyoruz” sözlerini belirtti.


Dev pile sahip OPPO A5 2020 tanıtıldı; OPPO A 2020 özellikleri neler?Dev pile sahip OPPO A5 2020 tanıtıldı; OPPO A 2020 özellikleri neler?
Oppo K5’in muhtemel özellikleriOppo K5’in muhtemel özellikleri

PAYLAŞ