Çin'e Özel Yeni Galaxy A Serisi Telefonlar Tanıtıldı - Haberler - indir.com

Çin'e Özel Yeni Galaxy A Serisi Telefonlar Tanıtıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 48 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-10-26 14:20:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Güney Koreli telefon üreticisi Samsung’dan yeni modeller görmeye devam ediyoruz. Şimdi ise şirket Çin pazarına özel olan iki yeni Galaxy A serisi modellerini tanıttı. SamMobile kaynaklı habere göre bu iki cihaz Galaxy A6s ve Galaxy A9s olarak geliyor. Geçtiğimiz günlerde de aynı ada sahip tanıtılan Galaxy A9 modelinin Çin pazarına özel versiyonunu Galaxy A9s olarak görüyoruz. Cihaz yine orta segmente hitap edecek ve arka yüzeyinde yine dikkat çeken dörtlü kamera sistemine sahip olacak. Galaxy A6s modeli ile bir ilk olarak Samsung’un ilk ODM cihazı olacak. ODM model ise başka bir üretici tarafından üretilen donanımlı model anlamına geliyor.

Çin’e Özel İki Yeni Galaxy A Serisi Telefon

Samsung’un bu yeni iki giriş ve orta segment modellerini Çin pazarına özel olarak göreceğiz. Üretimde ise Samsung’un Wingtech adlı bir orijinal tasarım şirketi ile görüştüğü ve üretimi gerçekleştirmesi bekleniyor. Ayrıca bu şirketin Çinli üretici Xiaomi’nin bazı modellerini de ürettiği biliniyor. Galaxy A6s modeli arka yüzeyinde 12 megapiksellik çift kameraya sahip olacak. Ön tarafta ise 12 megapiksellik tek bir kamer yer alacak. 6 inçlik 1080p Super AMOLED bir panel ile gelen cihazda Snapdragon 660 işlemcisi yer alıyor. 6 GB RAM ve 64-128 GB depolamalı seçeneklerin bulunduğu modelin 1800 yuan fiyat etiketi ile Çin’de satışta olacağı söyleniyor.

Bu iki model Hindistan ve Çin bölgelerindeki Pazar payı gelişimi anlamında önemli bir hamle olacak. Bu noktada Çinli Huawei ve Xiaomi gibi üreticilere rekabet olarak bu modeller sunulacak. Samsung’un Pazar payı Çin’de yüzde 1’den az seviyede yer alıyor. Bu rakamlar ile beraber Samsung Çin’deki fabrikasını kapatma düşüncesinde bulunuyor. Bakalım bu iki yeni modelin Pazar stratejisinde ne gibi bir rolü olacak göreceğiz.  





PAYLAŞ