Çin'deki Tesla fabrikasına rekor iş başvurusu - Haberler - indir.com

Çin'deki Tesla fabrikasına rekor iş başvurusu

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 36 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-04 11:00:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Teknoloji

Elektrikli otomobil konusunda adından söz ettiren Tesla, Çin'de kuruduğu bir fabrikaya iş ilanı yağdı.

Çin'deki Tesla fabrikasına rekor iş başvurusu

Elektrikli araçlar konusunda oldukça başarılı işler çıkartan Tesla, üretimleri için dünya genelinde kurduğu fabrikaların arasına bir yenisini daha ekliyor. Tesla şirketinin Gigafactory ismini verdiği bu fabrika, devasa yüz ölçümlerine sahip olacak. Çok  yakında faaliyete geçecek olan bu fabrika için işe alım etkinliği düzenlendi. Şangay şehri içerisinde düzenlenen bu etkinliğe katılım o kadar fazla oldu ki yetkililer süreyi genişletmek zorunda kaldılar.

Osaka Ünversitesi tarafından geliştirilen robot kafa çok gerçekçi!Osaka Ünversitesi tarafından geliştirilen robot kafa çok gerçekçi!

SUV araçlar, son yıllarda oldukça popüler hale geldiler. Şu anda dünyanın en güçlü SUV modelleri arasında gerçekleştirilen bir yarış sonucuna bakmak gerçekten de Tesla araçlarının ciddiye alınması gerektiğini belirtiyor. CarWow, dünyanın en popüler SUV modellerini bir araya getirdi ve bir yarış hazırladı. Bu araçların içerisinde AMG G63, Lamborghini Urus, Tesla Model X ve Land Rover Range modelleri yer alıyor. Bu araçların içerisinde yüksek derecede güçlü motorlar yer alıyor. Kağıt üzerinde araçlar benzersiz bir performans sergilese de Tesla yarışın galibi olarak ayrılıyor. 

İngiliz SUV modeli en arkada yarışı sonlandırırken sırası ile:

1. Tesla Model X

2. Lamborghini Urus

3. Mercedes AMG G63

4. Range Rover Sport SVR

Hem bu derece yüksek performans sergileyen hem de yakıt yerine elektrik harcayan bir aracın olması, Tesla markasının ne kadar ciddiye alınması gerektiğini bizlere bir kez daha hatırlatıyor.


Tesla'ya Kış Güncellemesi GeliyorTesla'ya Kış Güncellemesi Geliyor
Sony’den Black Friday’e özel geniş indirim listesi!Sony’den Black Friday’e özel geniş indirim listesi!
Dünyanın en değerli marka listesinde bir numara değişiyor!Dünyanın en değerli marka listesinde bir numara değişiyor!

PAYLAŞ