Çin'de, PUBG hilecileri polis tarafından yakalandı - Haberler - indir.com

Çin'de, PUBG hilecileri polis tarafından yakalandı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 23 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-05-04 15:05:00
Editör : Duygu Darılmaz
Kategori : Oyun

Dünyanın en çok oyuncuya sahip olan oyunlarından biri olan PUBG, oyun dünyasındaki birinci yılını doldurmak üzere. PUBG, oyun tutkunları tarafından Battle Royale oyun modu ile büyük bir beğeni toplamayı başaran bir yapım oldu. PUBG'dan sonra çıkan ve yine Battle Royale modunun popüler örneklerinden biri olan Fortnite, oyuncu sayısı anlamında PUBG'ı geçse de PUBG popülerliğini korumaya ve belli bir kitleye hitap etmeye devam ediyor. oyunun popüler olması, hilecileri de harekete geçiren etmenlerden biri. Bugüne kadar geliştirici ekip, birçok kez hilecilere karşı savaş açtı ve milyonlarca kişiyi oyundan banladı. Fakat bu durum, hilecileri durdurmadı.

Çin'de PUBG için hile üreten 15 kişi yakalandı

PUBG çıktığı günden bugüne hilecilerle uğraşmaya devam ediyor ve geliştirici ekibin aldığı önlemler, hilecileri durdurmaya yetmiyor. Geliştirici ekip, oyunda hile yapığını fark ettiği bütün oyuncuları banlıyor ve oyundan uzaklaştırıyor. Çin'de de oldukça fazla oyuncuya sahip olan PUBG için, Çinli internet korsanları özellikle hile üretiyor. Geliştirici ekip de hilecilerin hepsiyle uğraşırken zaman zaman güçlük yaşayabiliyor ve duruma tam anlamıyla engel olamayabiliyor.

Çin'de hile üreten internet korsanları için, polis de alarm vermiş durumda ve kısa bir süre önce polis, PUBG için hile üreten 15 kişiyi de yakaladı. Hile üreticileri, toplamda 5.1 milyon dolar para cezasına çarptırıldı. Cezanın ödenmemesi durumunda da hapis yatmak durumunda kalacaklar. Çin polisi, hile üretici avını sürdürüyor.





PAYLAŞ