Çin'de iPhone cihazlarda indirim başladı! - Haberler - indir.com

Çin'de iPhone cihazlarda indirim başladı!

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 31 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-10 17:20:00
Editör : Ahmet Haşim Erdoğan
Kategori : Teknoloji

Hem rekabet hem de yasaklanma olayları sonucunda Apple, Çin tarafında büyük bir kayıp yaşamıştı. Apple, son iki yılın iPhone modellerinde önemli indirimler yaparak bu pazarda biraz da olsa toparlanmayı bekliyor. Cihazlarda yaklaşık olarak indirim fiyatı 59 dolar civarında oluyor.

Apple 2019'da sağlık alanında devrim yaratabilir

Apple Akıllı Saat Pazarını KaybedebilirApple Akıllı Saat Pazarını Kaybedebilir

Apple, Çin'de İndirime Gidiyor

Her yıl iPhone cihazları satışlarını katlayarak artırıyordu. Ayrıca Apple 2018 yılında düşüşe geçti. Bu düşüş Apple şirketinin iPhone cihazlarındaki ilk düşüş diyebiliriz. Hem pazardaki durgunluk hem de Qualcomm şirketinin Apple'ı sıkıştırması sonucunda büyük bir kan kaybı yaşandı. 2018 yılında ise Apple iPhone cihazlarında yüzde 15-20 oranında bir düşüş görüleceği tahmin ediliyordu.

Apple'ın ikinci kez üretimi azaltması iddiası da gündemimize gelmişti. Bu haberlerin doğruluğu da Apple tarafından onaylandı. Daha önce şirket belirli ülkelerde eski iPhone modellerinde kullanılmak üzere bazı kampanyalar başlatmıştı. Şimdi ise doğrudan indirime gidiyor.

Çin tarafında başlayan bir indirimde iPhone 8, iPhone 8 Plus, iPhoen XR, iPhone XS ve iPhone XS Max modellerini daha düşük bir fiyata alınabiliyor. En büyük indirim ise iPhone XR modelinde oldu. Bu modelde 66 dolarlık bir indirim seçeneği bulunuyor. Diğer bir ilginç kısım ise Apple mağazaları ve çevrimiçi mağazada bu indirimler geçerli değil. Ülke çapı içerisindeki resmi satış noktaları içerisinden ve lisanslı mağazalardan indirimli bir şekilde alabiliyorsunuz. Nedeni ise tam olarak açıklanmadı.


800 Dolar Üstü Telefonlarda Apple Pazara Hakim800 Dolar Üstü Telefonlarda Apple Pazara Hakim
Bükülen iPad'ler İçin Apple'dan Açıklama GeldiBükülen iPad'ler İçin Apple'dan Açıklama Geldi
Apple'ın yeni tasarımlı bir iPhonu ortaya çıktı. Tıpkı HuaweiApple'ın yeni tasarımlı bir iPhonu ortaya çıktı. Tıpkı Huawei

PAYLAŞ