Çılgın Araba Yarışı Oyunu: Smash Bandits Racing (Video) - Haberler - indir.com

Çılgın Araba Yarışı Oyunu: Smash Bandits Racing (Video)

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 45 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-01-30 00:00:00
Editör : Zafer YILMAZKARA
Kategori : Oyun

Bugüne kadar oynadığınız klasik araba yarışı oyunlarından sıkıldıysanız sıra dışı oynanışı ve konusuyla dikkatimizi çeken Smash Bandits Racing oyununu mutlaka oynamalısınız.

En çılgın araba yarışı oyunu olarak adından söz ettiren Smash Bandits Racing oyununda, birbirinden lüks ve hızlı spor arabaların direksiyonuna geçerek yarışlara katılacak ve yarış esnasında peşinize düşen polislerden kurtulmaya çalışacaksınız.

Smash Bandits Racing

Aksiyon dolu bir araba yarışı oyunu deneyimi yaşayabileceğiniz oyunda polisleri atlatmak için arabanızı değiştirebilir ya da garajınızda bekleyen tankın kontrolünü ele alarak Amerika'nın caddelerinde önünüze çıkan her şeyi ezip geçerek ortalığı savaş alanına çevirebilirsiniz.

Yarışlardan ya da polis kovalamacasından başarıyla çıktığınız takdirde elde edeceğiniz puanlar ve kazanacağınız paralar ile de arabanızın motor gücünü artırabilir, rengini değiştirebilir, yol tutuşunu güçlendirebilir ve yeni arabalar satın alabilirsiniz.

Son derece çılgın bir araba yarışı deneyimi yaşayabileceğiniz Smash Bandits Racing oyununu ücretsiz olarak oynamak için aşağıdaki bağlantılar aracılığıyla Android, iPhone ve iPad cihazınıza indirebilir ve oyun için geliştiricinin yayınladığı oynanış videosunu izleyebilirsiniz.




Smash Bandits Racing Tanıtım Videosu


PAYLAŞ