Çıkış tarihi açıklanan Oppo Reno 4 SE özellikleri ve fiyatı - Haberler - indir.com

Çıkış tarihi açıklanan Oppo Reno 4 SE özellikleri ve fiyatı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 37 ''   Yayınlanma Zamanı : 2020-09-16 20:45:02
Editör : Onur Köse
Kategori : Akıllı Telefonlar

Çinli teknoloji markası Oppo’nun yeni akıllı telefon modeli Oppo Reno 4 SE çok yakın bir zamanda tanıtılacak. Model tanıtım öncesinde kendi internet sitesinde listelendi ve duyurulmuş oldu. Bu duyuru ile beraber cihazın çıkış tarihi de belli oldu. Buna göre telefon, 21 Eylül’de yapılacak olan etkinlik kapsamında karşımıza çıkacak. Modelin özelliklerine gelecek olursa cihazda dikkat çeken özelliklerin başında hızlı şarj desteği oluyor. Reno 4 SE modelinde 65 watt  gibi oldukça yüksek hızlı bir şarj desteği bulunacak. 6.43 inç boyutundaki AMOLED ekranı 1080x2400 piksel Full HD+ çözünürlük sunan bu cihazın sol üst köşesinde delikli çentik tasarımlı 32 mp ön kamera yer alıyor. Sol tarafta ise güç butonu yer alırken ses açma ve kısma tuşu da yine aynı alanda bulunuyor.

Oppo Reno 4 SE özellikleri

OPPO Reno3 Serisi İle Yaratıcılığınızı Ortaya ÇıkarınOPPO Reno3 Serisi İle Yaratıcılığınızı Ortaya Çıkarın

Cihazdaki şarj girişi Type-C portuna sahip olurken, modelin alt tarafında 3.5 mm ses şajı ve arka tarafta ise kare şeklinde kamera dizilimi bulunuyor. 48 megapiksellik ana kameraya, 7 megapiksel ultra geniş açılı sensör ve 2 megapiksellik derinlik sensörü eşlik ediyor. Reno 4 SE işlemci gücünü MT6853V kodlu MediaTek Dimensity 720 5G çipsetinden alıyor. Bu işlemciye ise 4300 mAh’lik bir batarya eşlik ediyor. Diğer yandan modeldeki pilin 2105 mAh boyuta sahip iki hücreli batarya olduğunu belirtelim. Bu sayede daha yüksek hızlı şarj olması mümkün oluyor. 8 GB RAM’e sahip cihazın 128 ve 256 GB olarak iki farklı depolama seçeneği bulunuyor. Fiyat noktasında kesin olmamakla beraber 400 euronun daha altında bir rakamla satılması bekleniyor.

Sahip olduğu özellikler ile orta – üst seviye bir model olmayı başaran Oppo Reno 4 SE’nin ülkemizde satılıp satılmayacağı ise henüz bilinmiyor.


OPPO Reno 10x Zoom için önemli güncelleme yayımlandıOPPO Reno 10x Zoom için önemli güncelleme yayımlandı
Global” OPPO Reno4 Pro için bilinen tüm detaylarGlobal” OPPO Reno4 Pro için bilinen tüm detaylar

PAYLAŞ