Çiftlik Bank'ın kurucusu Mehmet Aydın neden teslim olduğunu açıkladı - Haberler - indir.com

Çiftlik Bank'ın kurucusu Mehmet Aydın neden teslim olduğunu açıkladı

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 27 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-07-08 11:00:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Çiftlik Bank vurgunu ile milyonlarca liralık para ele geçiren Mehmet Aydın, teslim olmasının ardından ilk ifadesinde çarpıcı açıklamalara yer verdi.

Çiftlik Bank'ta farklı bir sistem kuran ve ünlü tanıtımları ile birlikte Türkiye'deki milyonlarca kullanıcının dikkatini çekmeyi başaran Çiftlik Bank'ın kurucusu Mehmet Aydın, yeni ifadesinde hiçbir zaman dolandırıcılık amacı ile sisteminin kurulmadığını ve mağdurların tüm borçlarını da ödeyebileceğini ifade etti.

Çiftlik Bank kurucusu Mehmet Aydın teslim oldu!Çiftlik Bank kurucusu Mehmet Aydın teslim oldu!

Türkiye’nin en büyük dolandırıcılık hikayesi!

İfade ile ilgili gündeme gelen bilgilere göre Çiftlik Bank kuruluşu, başlangıç aşamasında sadece bir oyundu. Ancak çok fazla ilgi görmesinin ardından yeni bir şirket kurarak işlerin büyüdüğünü aktaran Mehmet Aydın, hiçbir zaman dolandırma amacının olmadığını ve katılımcılara yüksek ve kesin kazanç vaadinde de bulunmadığını ifade etti. Bir oyunun popüler hale gelmesi ile birlikte yakaladığı başarıya dikkat çeken Mehmet Aydın, şu anda sistemdeki kullanıcılar üzerinden 64 milyon TL'lik bir zararın yaşandığını da aktardı. 

“200 milyon TL param var”

İfadede en çok dikkat çeken detaylardan birisi Mehmet Aydın'ın mal varlığını açıklamasıydı. Hesaplarında 200 milyon TL civarında parası olduğunu aktaran Mehmet Aydın, sistemdeki 64 milyon TL'lik zararın kendi mal varlığından karşılanmasını istedi. Yargı süreci devam eden mevcut dolandırıcılık olayı ile ilgili mağdurlar, özellikle yatırdığı yüksek tutarların ödenme ihtimaline karşı beklenti içerisinde. Mehmet Aydın'ın söyledikleri doğruysa ve hesabında belirtilen tutarlar bulunuyorsa sisteme giriş yapan ve parasını geri alamayan milyonlarca kişinin ödemeleri yasal yollar ile yapılabilir. 

“Mağduriyeti şirket çalışanları yaptı”

Mehmet Aydın mevcut dolandırıcılık ve olumsuzluklar hakkında şirkette çalışan bazı şahısları suçladı. İfadelerde ismi geçirilmeyen mevcut kişilerin, haksız kazanç sağlamak adına farklı çalışmalar yaptığını söyleyen Mehmet Aydın hem kendinin hem de şirketin bu çalışmalar nedeniyle zarar gördüğünü ifade etti. Mevcut çalışanlardan şu an için kurtulduğunu ve her zaman sözlerin arkasında duran birisi olarak Türkiye'ye dönüş yaptığını aktaran Mehmet Aydın, tüm ödemeleri yapabileceğini ve bu konuda istekli olduğunu da belirtti. 

Mehmet Aydın'ın sadece bir oyun olarak başladığı projede bu kadar yüksek bir geliri nasıl elde ettiği ve 64 milyon TL gibi bir ödemenin yapılıp yapılmayacağı şu an için dava kapsamında en çok merak edilen detaylar arasında. 



PAYLAŞ