Çiftlik Bank kurucusu Mehmet Aydın teslim oldu! - Haberler - indir.com

Çiftlik Bank kurucusu Mehmet Aydın teslim oldu!

Tahmini Okuma Süresi : 2 ' 41 ''   Yayınlanma Zamanı : 2021-07-01 10:15:02
Editör : Hakan Göçmez
Kategori : Teknoloji

Türkiye Cumhuriyeti tarihinin en büyük vurgunlarından birisine imza atan Çiftlik Bank kurucusu Mehmet Aydın, yeni bir video yayınlayarak Türkiye'ye geri döneceğini açıkladıktan sonra bugün teslim oldu.

Yayınladığı videoda önünde duran bir kağıttan okuma yaptığı görülen ve zaman zaman okumakta zorluklar çeken Mehmet  Aydın, videoda özellikle kendisinin de kandırıldığını söylemesi ile dikkat çekti. Kendisini Çiftlik Bank'ın kurucusu ve mucidi olarak tanımlayan Mehmet Aydın, Türk yargısına teslim olacağım dese de bu konuda herhangi bir tarihi paylaşmamıştı. Kendisinin tamamen suçsuz olduğunu ve mağduriyetini ispatlanabilmesi adına teslim olacağını net bir şekilde vurgulayan Mehmet Aydın'ın yapacağı açıklamalar oldukça merak ediliyor. Dün yapılan bu açıklamaların ardından Çiftlik Bank vurguncusu Tosuncuk lakaplı Mehmet Aydın bugün Brezilya Sao Paulo'da teslim oldu.

Tosuncuk’tan sürpriz video!

Türkiye'de yaptığı vurgun sonrasında tosuncuk lakabı ile anılan ve dünyanın pek çok farklı bölgesindeki video görüntüleri ile lüks bir yaşam sürdüğü görülen Mehmet Aydın'ın neden böyle bir açıklama yapma gereği duyduğu merak ediliyor. Uzun zamandan beri aranan ve lüks yaşamı ile sürekli mağdurlarında üzüntüyü daha da arttıran Mehmet Aydın'ın nasıl bir ifade vereceği ve bu işin arka planında kimlerin olduğu yapılacak soruşturma ile açığa çıkarılabilir. 

İşte Çiftlik Bank kurucusu Mehmet Tosun’un dikkat çeken o açıklamaları ve videosu;

“Ben Mehmet Aydın. Bilindiği gibi Çiftlik Bank'ın kurucusu ve mucidiyim. Bu projeye başlarken hedefim oyun platformumuzu kullanan kişilerin hem oyun oynamaları, hem de şirketimizin reklam bütçesi için ayırdığı paradan faydalanmaları, ek bir gelir elde etmelerini sağlamaktı. Hiçbir zaman kimseyi zarara uğratmak veya dolandırmak şeklinde düşüncem ve girişimim olmadı. Kurmuş olduğumuz oyun platformu sizler tarafından sevildi ve benimsendi. Biz de sizden aldığımız güç ile Türkiye'nin 81 ilinde bayilikler, et, süt, bal ve yumurta tesisleri yatırımları yaptık. Ancak gelinen son süreçte şirketin çok fazla büyümesi, etrafındaki kötü niyetli insanların haksız kazançlar elde etmesi ve etmeye çalışmalarını, şirketin büyüklüğü nedeniyle geç fark ettiğimden sizler gibi ben de mağdur oldum. Mağduriyetleri gidermek adına yurt dışında bulunduğum süre boyunca elimden geleni yaptım ancak hakkımda açılan soruşturma, kovuşturma ve yakalama kararları nedeniyle bir netice elde edemedim. Suçsuzluğumu ve mağduriyetimi kanıtlamak için kendi hür irademle Türk yargısına teslim olacağım. Bu noktada Türk yargısına vereceği kararda ve gerçeği bulacağımıza hiç şüphem yoktur.”





PAYLAŞ