Çift Kameralı Samsung Galaxy A10s Geliyor - Haberler - indir.com

Çift Kameralı Samsung Galaxy A10s Geliyor

Tahmini Okuma Süresi : 3 ' 8 ''   Yayınlanma Zamanı : 2019-06-26 10:03:02
Editör : Özlem Özbek
Kategori : Donanım

Güney Koreli teknoloji devi Samsung, yerinde durmuyor ve yeni akıllı cihazlarını piyasaya sunmaya devam ediyor. Akıllı üretiminde bir dev haline gelen Samsung, bugünlerde Galaxy A10 ve Galaxy A10e'ye ek olarak yeni bir akıllı cihaz hazırlığı içerisine girdi. FCC'ye katılım gösteren Galaxy A10s çok yakında aramıza katılacak. Şirket her ürettiği akıllı cihazı ile dikkatleri üzerine toplarken aynı zamanda çalışmalarına da ara vermiyor. 

Galaxy A serisine bir yenisini daha eklemeye hazırlanan akıllı cihaz üreticisi Samsung, şimdilerde Galaxy A10s üzerinde çalışmalar yürütüyor. Söz konusu bu akıllı cihaz SM-A107F model numarasına sahip olup kullanıcılarına birbirinden farklı seçenekler sunacaktır. Samsung her ürettiği akıllı cihazı ile kullanıcıların beğenisini kazanacak özelliklere sahip bir şekilde geliyor. Samsung Galaxy A10s adlı olduğu düşünülen akıllı cihaz Amerikan İletişim Kurumu (FCC) veritabanında yerini aldı. Bu sayede Galaxy A10 ve Galaxy A10e adlı akıllı cihazların arasına katılacağı düşünülen cihazın bir takım özellikleri de açığa çıktı. 

Samsung 6G Çalışmalarını BaşlattıSamsung 6G Çalışmalarını Başlattı

Özellikleri ile beklentileri yukarı çekmeyi başaran Galaxt A10s'in ne zaman kullanıcılara sunulacağı henüz belli değildir. Cihaz şu an için hazırlık aşamasında olup hangi özellikler ile geleceği henüz kesin olarak bilinmiyor. Söz konusu bu akıllı cihazın FCC'yi ziyaret etmesi, çıkış tarihinin beklenenden yakın olduğunu gösteriyor. Bunun yanı sıra aynı zamanda cihazın tasarım konusunda da çeşitli ipuçları veren taslak çizimler de gündemde yerini aldı. Akıllı cihazın tasarımı konusunda paylaşılan bu taslak görüntülerine bakılırsa Galaxy A10s adlı akıllı cihaz çift arka kamera özelliği ile beraber gelecek gibi gözüküyor. Orta segment sınıfında yer alması beklenen Samsung Galaxy A10s'in çift kamera özelliği ile geliyor olması kullanıcıları memnun edecek özellikler arasındadır. Bu özellik sayesinde kullanıcılar kaliteli fotoğraflar çekme keyfini yaşayacaklar. 

Pil gücü Galaxy A10'dan büyük olacak

Yine A serisi olan Galaxy A10 daha büyük pil özelliğine sahip olması beklenen Galaxy A10s adlı akıllı cihaz gelişmiş düzeyde özellikleri ve çift kamera özelliği ile kullanıcıların beğenisini kazanacak özellikler ile beraber gelmesi bekleniyor. FCC listesini ziyaret eden bu çift arka kameralı akıllı cihaz 3.900 mAh kapasiteye sahip pil özelliği ile beraber geliyor. Aynı sınıftan akıllı cihazlar ile eşleştirme yapmak gerekirse Galaxy A10'un 3.400 mAh pil gücü, Exynos 7884 işlemci ve tek arka kamera özelliğine sahip olduğunu da değerlendirmemiz gerekiyor. Bu bilgiler doğrultusunda Galaxy A10s'in aynı işlemci sistemi ile gelip gelmeyeceği ise henüz kesin olan bir durum değildir.

Akıllı cihaz üretim konusunda adeta bir dev haline gelen Güney Koreli şirket Samsung, yakın zamanda tanıtması beklenen Galaxy A10s adlı akıllı cihazı ile kullanıcılara kolay ve kolay bir kullanım sunar. Bir önceki A serilerine göre çok daha kaliteli özellikler ile beraber gelen Galaxy A10s, gelişmiş düzeyde seçenekleri, birbirinden farklı özellikleri ve elbette ki güçlü bataryası ile kullanıcıların beğenisini kazanacaktır. Cihazın kesin tarihi henüz belli olmasa da yakın zamanda çıkacağı düşünülüyor. 

 


Samsung Galaxy Note 10 Tanıtım Tarihi AçıklandıSamsung Galaxy Note 10 Tanıtım Tarihi Açıklandı
Samsung Galaxy Note 9 Gece Modu Güncellemesini AldıSamsung Galaxy Note 9 Gece Modu Güncellemesini Aldı
Samsung Galaxy Fold Satışa HazırlandıSamsung Galaxy Fold Satışa Hazırlandı

PAYLAŞ