Çift Kameralı Huawei Honor 7X Tanıtıldı - Haberler - indir.com

Çift Kameralı Huawei Honor 7X Tanıtıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 28 ''   Yayınlanma Zamanı : 2017-12-07 17:30:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Teknoloji

Piyasaya son olarak sunmuş olduğu Huawei Mate 10 ve Mate 10 Pro cihazları ile gündeme gelen Huawei şirketinden yeni orta segmente yönelik cihazlar satışa sunulmaya devam ediyor. Şirketin bir alt konumda yer alan markalarından birisi olan Honor ekibi tarafından Ekim ayında Çin bölgesinde tanıtılan Honor 7X modeli resmi olarak tüm dünyada çıkışını gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Avrupa ve ABD pazarlarına giriş yapacak olan model öncesinde Huawei tarafından Londra'da düzenlenen bir tanıtım fuarı ile tanıtıldı. Ülkemizde de satışa sunulması beklenen Honor 7X cihazının sunmuş olduğu özelliklere gelin göz atalım.

Üst seviye amiral gemilerinde gördüğümüz çift kamera sistemini Honor 7X modelinde görüyoruz. Çerçevesiz yapıya sahip olan bu yeni model orta segment bir konumda yer aldığı için şirket tarafından üretilen Kirin 659 işlemci modelinden gücünü alıyor. Yüzde 82.9'luk ekran kasa oranı ile dikkat çeken model 18:9 yapıya sahip ve 407 ppi ekran değeri bulunuyor. 5.93 inç büyüklük ile gelen bu modelin ekranında Full HD+ çözünürlük tercih edilmiş durumda.

ABD üzerinde satışa çıkacak olan versiyonunu 3 GB RAM ve 32 GB dahili depolama alanı bulunurken Avrupa'da satılacak olan cihazlar ise 4 GB RAM ile beraber 64 GB dahili depolamaya sahip olacak. Çift kameralı Honor 7X'in kamera detaylarına gelecek olursak 16 megapiksel ana kameraya 2 megapiksellik ikinci bir kamera bulunuyor. Ön yüzeyde ise 8 megapiksellik lens yer alan modelde 3340 mAh büyüklüğünde bir batarya bulunuyor ve ürün kutu içerisinden Android 7.0 Nougat işletim sistemine sahip olarak çıkıyor. Modelin 199 dolar fiyat etiketi ile Avrupa'da satışta olması bekleniyor.





PAYLAŞ