Çift Kamera Delikli Galaxy S10 Plus Sızdırıldı - Haberler - indir.com

Çift Kamera Delikli Galaxy S10 Plus Sızdırıldı

Tahmini Okuma Süresi : 1 ' 51 ''   Yayınlanma Zamanı : 2018-12-03 09:50:00
Editör : Onur Köse
Kategori : Donanım

Güney Koreli şirket Samsung’un sızıntıları bitmek bilmiyor. Geçtiğimiz saatler içerisinde canlı görselleri olduğu iddia edilen Galaxy S10 Plus modeli ortaya çıkarken şimdi ise çift ön deliğe sahip yeni bir Galaxy S10 Plus modeli ortaya çıktı. Bu çift kamera deliği ile modelin ön tarafta çift kameraya yer vermesi bekleniyor. Arka yüzeyde ise Galaxy S10 Plus’un üçlü bir kamera sistemine yer vermesi bekleniyor. Samsung, geçtiğimiz haftalarda yenilikçi bir Infinity-O ekran panelini duyurmuştu. Bu duyuru ile beraber artık çentikli ekranların yerine çerçevesiz ve delikli tasarıma sahip modeller göreceğimiz anlamına geliyordu. Daha sonra ise Galaxy A8s ile ortaya çıkan tasarımın amiral gemisi modellerde de bulunacağı ortaya çıktı.

Çift Ön Delikli Galaxy S10 Plus

Yapmış olduğu sızıntı paylaşımları ile doğruluk oranı bir hayli fazla olan OnLeaks tarafından yeni ortaya çıkan görseller Galaxy S10 Plus modelinin tasarım çizgilerini ortaya çıkarıyor. 6.4 inçlik büyük bir ekrana sahip olacak cihazda kavisli QHD bir panelin yer alması bekleniyor. Bu panelde baktığımızda sağ üst alanda çift kamera deliği yer alıyor. Infinity-O adına sahip olan bu tasarım ile model yüksek bir ekran kasa oranına sahip olacak. Arka tarafta ise tıpkı Galaxy Note 9 gibi yatay bir şekilde konumlanan üçlü kamera sistemi bulunuyor.

Galaxy S10'da Yer Alacak Yeni Tasarım Detayı Belli OlduGalaxy S10'da Yer Alacak Yeni Tasarım Detayı Belli Oldu

Bu üçlü lens standar kamera, telefoto ve geniş açı olarak ayrışıyor. Bixby butonunun da yer alması beklenilen modelde parmak izi okuyucusunun ekrana entegre olarak geldiğini göreceğiz. Alt tarafta USB Type-C girişine sahip olacak modelin 3.5mm’lik kulaklık girişi de bulunması bekleniyor. Son olarak modelin donanım tarafında ise Snapdragon 8150, 10 GB RAM ve 3700 mAh’lik batarya gibi detaylara sahip olması bekleniyor.


Galaxy S10 İçin Muhtemel Tasarım Belli OlduGalaxy S10 İçin Muhtemel Tasarım Belli Oldu
Samsung Galaxy S10 ailesine ait kamera bilgileri ortaya çıktı!Samsung Galaxy S10 ailesine ait kamera bilgileri ortaya çıktı!
Samsung Galaxy S10+ Performansı İle Sınırları AşacakSamsung Galaxy S10+ Performansı İle Sınırları Aşacak

PAYLAŞ